• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Aynı odada yatıyorlar sanırım, eğer öyleyse masalları büyüğe öğret, o anlatsın kardeşine. =))
Büyük kızımın (4 yaş) bir kitap, bir masal, bir ninni hakkı var. Hala uykusu yoksa, uyku arkadaşlarına kendi bir şeyler anlatmaya başlıyor, o sırada sızıyor, öyle alıştırdık. Küçük henüz bayağı küçük olduğu için memede sızıyor, bilmiyorum aynı taktik onda işe yarayacak mı... Bir de büyüğün ışıklı dönencesi var, gökyüzüne yıldız filan yansıtan. Onu izlerken de güzel dalıyor. Yani 40 dakika masal okusam, tırlatırım, iyi sabır varmış sende. =) Akıl verme amaçlı yazmadım aslında, ben böyle çözdüm ama her çocuk da aynı değil, biliyorum.

Bizde sadece ninni var aslinda. Tabi sonra kendi oyunlari var "anne ben susadim" "anne bezimi degistir" (ama degistirmiyorum, suyunu veriyorum). Dün hatta çok yaratici bir sekilde babasini çagirdi, sorun nedir diye sordu babasi. Kizim da "Burda kil var baba, ben bu sekilde uyuyamam ki!" dedi. Kendisi artik nerenin düsesi ise, Meghan Markle ile yarisir halde :işsiz:

Böyle iste baze geceler 1 defa, bazen 2 defa daha yatak odasina gireriz. Biraz kizariz "aa bak bu son! Artik uyuyorsun" diyerek odasindan çikiyoruz. Sonra kendi kendinede bir süre konusur. Günün özetini yapar, yarin ne yapamak istedigini anlatir. Fatastik hayallerinden konusur felan, sonra kendi kendine uykuya dalar iste.

Olsun kardeşim, bir kere yap, uzun süre kullanırsın.

Aynen. İngilizler miydi "ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim" diyenler?
Bence çok mantıklı.

Dük yagmuru ünvanini fazlasi ile hak ediyorsun. Önünde saygi ile egiliyorum :KK9:

Bir gün beton dük üretim tesisi falan kurarsam adını "dük yağmuru" koymayı düşünüyorum şu an.
Fikir için tşk :KK36:

Aynen. İngilizler miydi "ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim" diyenler?
Bence çok mantıklı.

Bir gün beton dük üretim tesisi falan kurarsam adını "dük yağmuru" koymayı düşünüyorum şu an.
Fikir için tşk :KK36:
Yani o kadar malzeme, vakit, uğraşı boşa gitmesin. One night stand yapma :D

Back
X