• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ne günaydın var ne baska sey..napiyorsaniz artik:işsiz::işsiz:

Günaydın balli coreklerim.
Günaydın damla çikolatalarım. 🖤🤪 İki çocuklu insan ne yaparsa onu yaptım şahsen. Beşte kalkıp İki Kuleyi izlerken spor yaptım. Sonra duş ve kahve. Yediye doğru tekrar uyudum, sekiz buçukta kalktım. Sen sadece seviştiğimizi zannediyor olabilirsin ama öyle bir durum yok, üzülme.

Yabanelma Yabanelma niye banlandı ya? Bu başlık yüzünden değil belli ki. Nerelere gitti de kaybetti kendini? ☹️

Günaydın damla çikolatalarım. 🖤🤪 İki çocuklu insan ne yaparsa onu yaptım şahsen. Beşte kalkıp İki Kuleyi izlerken spor yaptım. Sonra duş ve kahve. Yediye doğru tekrar uyudum, sekiz buçukta kalktım. Sen sadece seviştiğimizi zannediyor olabilirsin ama öyle bir durum yok, üzülme.

Yabanelma Yabanelma niye banlandı ya? Bu başlık yüzünden değil belli ki. Nerelere gitti de kaybetti kendini? ☹
Beste kalkip spor yapmak mi.
Ay bana bir seyler oluyor.

Yabanelma Yabanelma niye banlandı ya? Bu başlık yüzünden değil belli ki. Nerelere gitti de kaybetti kendini? ☹️

Bu başlık karadelik.
Yanlışlıkla bakılırsa hepimiz süresiz veda edeceğiz 😏

Evli taklidi yapıyor musunuz konusuna yorum yaptım konu sahibi özelden mesaj attı :110:

E66F57C3-6CAC-45F1-9E49-D325B5C8C9A4.webp

Back
X