• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Cağnım kocamın çocuklarla yaptığını anlatayım

Bugün oğlumla konuşuyoruz,
Kendisi yine evden ormana kaçıp, çadır kuracağını, orada yaşayacağını, mangal alıp, tavuk pisirecegini falan anlatıyordu.
Ben de sen onu yapamazsın bunu yapamazsın diye bir yandan gıcık edip bir yanına alternatifler için beyin jimnastiği yaptırıyordum.
Sonra mangal yakamazsın dedim,
O da yakarım dedi, biraz anlattı, ama o öyle hemen tutuşmaz dedim
Kolonya döker yakarım dedi.
Nasıl yani? Kolonyanın yanıcı olduğunu sen nereden biliyorsun dedim?
Eli ile ağzını kapadı, Bu bizim sırrımızdı dedi.
Neyse sonra anlatırdım

Evde bir yerden sandal agaci kolonyası mi ne cıktı.
Ama kokusu kotu . Çocukların yatma saati, verdim adamın eline şişeyi at bunu diye, kızı aldım odaya geçtim.
Sen git arkamdan banyoda lavobaya dok, dökerken de nasıl yandığını çocuklara göster, deney diye.
Sonra 2 numaranın saçları son anda kurtulmuş yanmaktan diye korkmuş, çocuklara da annenize söylemeyin demiş.
Sonuç, 5 yaşındaki çocuğumuz evi nasil yakacağını biliyor ve babası annesinden bir şeyler saklanabileceğini öğretiyor.
Bdv ye yazıp mi boşayayım, yazmadan mi?
Abovv yani cidden iş değil. Çocuklar yanlışlıkla bile yakabilirler bir yerleri.
Boşama ama çemkir.

Abovv yani cidden iş değil. Çocuklar yanlışlıkla bile yakabilirler bir yerleri.
Boşama ama çemkir.
Di mi? Abartmıyorum?
Söylenince de sevimlilik yapıyor, sakin ol bir sey olmaz ben anlattim falan diyor.
Ya Biz niye lise 1 kimyasını çocuğa 5 yaşında öğretiyoruz? Deney ne ya?

Kendisi yine evden ormana kaçıp, çadır kuracağını, orada yaşayacağını, mangal alıp, tavuk pisirecegini falan anlatıyordu.
Ben de sen onu yapamazsın bunu yapamazsın diye bir yandan gıcık edip bir yanına alternatifler için beyin jimnastiği yaptırıyordum.
Neyse sonra anlatırdım

Ama kokusu kotu . Çocukların yatma saati, verdim adamın eline şişeyi at bunu diye, kızı aldım odaya geçtim.
Sen git arkamdan banyoda lavobaya dok, dökerken de nasıl yandığını çocuklara göster, deney diye.
Sonra 2 numaranın saçları son anda kurtulmuş yanmaktan diye korkmuş, çocuklara da annenize söylemeyin demiş.
Sonuç, 5 yaşındaki çocuğumuz evi nasil yakacağını biliyor ve babası annesinden bir şeyler saklanabileceğini öğretiyor.

Ya kusura bakmada gülmem geldi. Olay aslinda ciddi, ben olsam esime nasil çemkirirdim ve en az 1 hafta boyunca her olayda, bu kolonya olayini hatirlattirdim.

Yani harbiden 5 yasindaki çoçuga kimya dersi ne? Erkekler iste hepsi..

Di mi? Abartmıyorum?
Söylenince de sevimlilik yapıyor, sakin ol bir sey olmaz ben anlattim falan diyor.
Ya Biz niye lise 1 kimyasını çocuğa 5 yaşında öğretiyoruz? Deney ne ya?
Bir tane ve 5 yaşında olsa tamam büyütme, zaten yakında aklı erer diyeceğim ama arkasından gelenler küçük. Birbirlerine gösterebilirler, oyun kurabilirler. Sonuçta bak kampta ateş yakmak için bile çocuk kendi çapında kolonya kullanabilir. Allah korusun kardeşine "bak nasıl ynaıyor" diye göstermek için bile yapabilir yani.

Neyse sonra anlatırdım

Kusura bakma ama güldüm ben. Aynı benim babam :KK70:
O da bizim ısrarlarımıza dayanamayıp bize maceralar yaşatırdı, sonra "annenize söylemeyin" derdi.
Ama biz söylerdik :oops:

Tabii aynı şeyi eşim yapsa hiç komik olmazdı eminim :110:
O an düşünememiştir belki çocuğun onu kendi başına da alıp yakabileceğini. Ama çok tehlikeli.
Geçen gün burada dedik ya erkekler tehlikeli şeylere kafa yormuyorlar, tesadüfen hayatta kalıyorlar diye. Tam o durum.
İyice bir sars bence.

Ya çok detay olacak ama benim küçük olan erkek ya. 4-5 aydır pipisini çıkarıyor evde. Resmen dikenli üstü, çok ilginç.

Ben bir arkadaşın evinde gördüm o dikenli şeyi :KK53:
Erkek kedisi arkadaşın bacağına şaapıyordu. Sonra kaktı, kendini temizlemeye başladı.
Kadının eşofmanı da batmıştı tabii :110:

Senin küçük kısır mı?

Ya kusura bakmada gülmem geldi. Olay aslinda ciddi, ben olsam esime nasil çemkirirdim ve en az 1 hafta boyunca her olayda, bu kolonya olayini hatirlattirdim.

Yani harbiden 5 yasindaki çoçuga kimya dersi ne? Erkekler iste hepsi..

Biz de onun yaptığı hatalar, neyse canım diyip büyütmeyerek kapatilir, benimkiler mikroskopla bakilmak suretiyle 83939393 kat buyutulerek 'şaka' adi altinda uzatilir.

Bir tane ve 5 yaşında olsa tamam büyütme, zaten yakında aklı erer diyeceğim ama arkasından gelenler küçük. Birbirlerine gösterebilirler, oyun kurabilirler. Sonuçta bak kampta ateş yakmak için bile çocuk kendi çapında kolonya kullanabilir. Allah korusun kardeşine "bak nasıl ynaıyor" diye göstermek için bile yapabilir yani.

😭 yaparlar da biliyor musun.
Zaten orman kamp falan konuşurken çıktı.
Inşallah orman yakmayız
Bu gidişle adamı yakacağım diri diri sinirimden🤦🏻‍♀️

Kusura bakma ama güldüm ben. Aynı benim babam :KK70:
O da bizim ısrarlarımıza dayanamayıp bize maceralar yaşatırdı, sonra "annenize söylemeyin" derdi.
Ama biz söylerdik :oops:

Tabii aynı şeyi eşim yapsa hiç komik olmazdı eminim :110:
O an düşünememiştir belki çocuğun onu kendi başına da alıp yakabileceğini. Ama çok tehlikeli.
Geçen gün burada dedik ya erkekler tehlikeli şeylere kafa yormuyorlar, tesadüfen hayatta kalıyorlar diye. Tam o durum.
İyice bir sars bence.

Hangi birine daha çok kızdım onu da bilmiyorum.
Bu annene söyleme, meselesinde hassas olduğumu bilir ve yapmaz aslında
Ama ayarlarımız bozuldu, 14 marttan beri evdeyiz.
Heyecan mi arıyor nedir anlamadim

Ben bir arkadaşın evinde gördüm o dikenli şeyi :KK53:
Erkek kedisi arkadaşın bacağına şaapıyordu. Sonra kaktı, kendini temizlemeye başladı.
Kadının eşofmanı da batmıştı tabii :110:

Senin küçük kısır mı?
Yok kısır değil. Errrrrkek oğlum benim.

Bizim kısır olmayan dişi köpek kızgınlık zamanında coşuyor. Evde yere oturmamız veya çömelmemiz hatta eğilmemiz bile ona açık davet oluyor :D Hemen koşuyor tıktıklamaya. Normalde asla izin vermem ama kızgınlığının pik yaptığı günlerde bir şey demiyorum, zaten birkaç gün dışında tekrarlamıyor o da.

Bu kağıt çizimi Corona'dan önce yapmıştım; bugün bunu tabloya geçirmeye karar verdim ve tabloya ölçüp ölü alana koydum. Çok var böyle çizim, sırayla tablo olacaklar, kağıttan aka aka. Ama corona bi insan olsaydı sanırım bu olurdu tövbest.

Bak bu bununla aynı dönem kagıt çalışma, bu da tabloya aktarılacak arkaplan oluşunca kafamda.
Çekikler gibin el pozu vermiş, saç kırmız, üzerinde peçete var:
Eki Görüntüle 2615192

Benim böyle abuk bi defterim var fikir defteri, aklıma gelen şey gitmesin diye arada not alırım. Çamaşır makinası içinde bir sürü anahtar yıkayan asker üniformalı bir kadın var birinde mesela. Öyle şeyler :)
Bune ya , senin yetenegin cokdahafazlaydi... umarim bu burda begeniliyor diye burda kalmazsin

Buarada ben bilmem hangi dış mihrap uyenin 72622762622727ugeligi degilim😂 ara ara okuyorum kafam dagiliyor 🧡

Buarada ben bilmem hangi dış mihrap uyenin 72622762622727ugeligi degilim😂 ara ara okuyorum kafam dagiliyor 🧡
Vander - sen tıp ogrencisiysen bende hokkabazim

Turuncu- idrak- gansta— zekaniz asiri fazla neguzel bir ozellik 🧡
Lyanna sen zaten bir utopyasin🍀

Bu arada Loreth Loreth , 3nity 3nity çocuklarla ilgili yaptığımız yorumlar sizi rahatsız ediyorsa söyleyin lütfen, bu konuda sizi kırmak veya rahatsız hissettirmek asla istemem.
Günaydın şirinler köyümün şirinleri,

Akşam gördüm ama yazamadım Lyanna Mormont Lyanna Mormont . Canımsın, dök içini, saydır gitsin. Çocukları seviyorum ama arada kendi çocuklarımı cami avlusuna bırakmayı düşünecek kadar gözüm seğirmeye başlıyor. Eşimle "aldırmak için çok mu geç" diye soruyoruz birbirimize, kendi evlerine ne zaman çıkacak bunlar diyoruz. Böyle gökten bir helikopter indiğini, savaş bölgesinden asker kurtarma operasyonu gibi bizi kurtardıklarını düşünüyoruz. Bir de şunları bizim için çizdiklerini düşünüyoruz arada: :confused:
B3wJmOkIQAAoJd6.webp

51bf6214-e58c-47d5-a27f-db8335fb2e03.webp

Bu arada arkadaşlar, bildirmekten mutluluk duyarım; regl oldum. Az kaldı 3. çocuk için bütçe çıkarmaya, bebe giysilerini bir elden geçirmeye başlıyordum ki evren yakarışlarıma cevap verdi. Şükürler olsun.

Yarın 8. evlilik yıldönümümüz. Kahve&çikolata eşliğinde Minecraft'ta maden kazarak kutlamayı düşünüyoruz. Karantinada olmasak boğaz köprüsüne lazerlerle isimlerimizi yazdırıp, bir yatla deniz turu planlamasını beklerdim ama dua etsin, yırttı. :confused:

Günaydınlar 😌
Dük muhabbeti olmayınca erkenden sıvışmışım ben 😄
Günaydın şirinler köyümün şirinleri,

Akşam gördüm ama yazamadım Lyanna Mormont Lyanna Mormont . Canımsın, dök içini, saydır gitsin. Çocukları seviyorum ama arada kendi çocuklarımı cami avlusuna bırakmayı düşünecek kadar gözüm seğirmeye başlıyor. Eşimle "aldırmak için çok mu geç" diye soruyoruz birbirimize, kendi evlerine ne zaman çıkacak bunlar diyoruz. Böyle gökten bir helikopter indiğini, savaş bölgesinden asker kurtarma operasyonu gibi bizi kurtardıklarını düşünüyoruz. Bir de şunları bizim için çizdiklerini düşünüyoruz arada: :confused:
Eki Görüntüle 2615678
Eki Görüntüle 2615677

Bu arada arkadaşlar, bildirmekten mutluluk duyarım; regl oldum. Az kaldı 3. çocuk için bütçe çıkarmaya, bebe giysilerini bir elden geçirmeye başlıyordum ki evren yakarışlarıma cevap verdi. Şükürler olsun.

Yarın 8. evlilik yıldönümümüz. Kahve&çikolata eşliğinde Minecraft'ta maden kazarak kutlamayı düşünüyoruz. Karantinada olmasak boğaz köprüsüne lazerlerle isimlerimizi yazdırıp, bir yatla deniz turu planlamasını beklerdim ama dua etsin, yırttı. :confused:
Yaşasın hamile değiliz kutlaması yapın ama fazla da kutlamayın 😄😄

Vander - sen tıp ogrencisiysen bende hokkabazim

Turuncu- idrak- gansta— zekaniz asiri fazla neguzel bir ozellik 🧡
Lyanna sen zaten bir utopyasin🍀
Hokkabaz olabılırsın sorun değil fkdkdkd ona da ihtiyacımız var

Günaydınlar 😌
Dük muhabbeti olmayınca erkenden sıvışmışım ben 😄

Yaşasın hamile değiliz kutlaması yapın ama fazla da kutlamayın 😄😄
Gecenin üçünde eşimi dürtüp, regl oldum, çak bir beşlik dedim, kutlamayı öyle yaptık. 😬
Dük muhabbetinin altın çağını yaşadık ve bitti, kabul edin bunu artık. 🤪

Back
X