• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yeni tanışmamıştık. 2. buluşma falandı 😑
Bi şey sorucam sadece bakıp geri mi kapattırdın yoksa devamı geldi mi :KK70:
71957835-1573-4400-A278-CC90F5683135.webp

Neverone şirkette öpüşmüşş orayı yıkattın mı öpüştüğünüz yerii
Evlenmeden nasıl öpüşürsünnn ya senle evlenmeseydi ortada kalacaktın cjcncnckk

Arkadaşım bu böyle mi anlatılır? Sayfalarca dük muhabbetinden sonra, şu konu biraz daha betimleme, irdeleme, romantizm hak etmiyor mu sence de? Lütfen bize hak ettiğimizi ver. :KK25:

En sevdiğim hikaye. Şimdi uzun uzun anlatırım, kendinizi hazırlayın, arkanıza yaslanın, çişi olan gidip gelsin. :KK53: Yer İzmir. Ben üniversite bitince, oraya gittim, dövmecide çalışıyordum. Bir arkadaşım bize dövme yaptırmaya geliyordu. İki kolu komple kaplattığı için epey git gel yaptı. Bir seferinde yanında bir arkadaşı da geldi. Bu arada dövmeyi ben yapmıyordum, ben çırağım; getir götür işleri... Neyse sonra bu arkadaşımın arkadaşı hep gelmeye başladı. Sonra buradan geçiyordum uğradım ayağına tek başına da geldi sık sık.

Muhabbeti çok tatlıydı. Zaten ilk görüşte çarpılmıştım sevimliliğine de duvar gibi insanımdır, anlamamış. Ortak arkadaş grubumuzla ne zaman toplansak, o da gelir oldu. Farklı bir şehirde okumuş, orada yaşamaya devam etmiş ama ailesi İzmirli, onların yanına gelmiş. Yılda iki üç kere filan gelirmiş. Ama birden her hafta sonu İzmir'e gelmeye başladı adam. Arkadaş grubumuzla takılırken, feci aşık oldum bu şahsa. Ama psikolojik sorunlarım vardı ciddi anlamda, bir sürü acı, travma, bir de sülale sorunları... Kendimi birinin kollarına atacak hayat enerjim yoktu ciddi anlamda. Aylarca platonik gözyaşları döktüm ama adamın haberi yok. O da benim hayatımdaki sorunları biliyor, kırmaktan korkuyor filan, temkinli yaklaşıyor ama hep yanımda.

Böyle gece yarılarına kadar arkadaşlarla içiyoruz, beni eve bırakmak için bekliyor, kapıdan bırakıp evine gidiyor filan. Sonra Ankara'daki işini bıraktı, komple İzmir'e geldi. Meğer sebep benmişim, yıllar sonra öğrendim. Sabahın köründe benimle vapura binmek için kapımın önünde bitmeler, işe bırakmalar filan... En sonunda o açıldı, yoksa ben birkaç sene daha öyle giderdim, azıcık öküzüm de af edersiniz. Sonrası aman sabahlar olmasın. Bugün 8. evlilik yıldönümümüz. Çocukları şimdi uyuttum, beyimin mesaisi uzadı, geliyor on dakikaya. Kutlama yapacağız, kahve, çikolata, bilgisayar oyunuyla. =))

Ne güzel, ne romantik. Sen kendinden ödün vermedin, o seni bekledi. Ya bu ne herkesin film gibi hikayesi var.

Iste bende böyle bir origin story istiyoruuum :mad:

Nerden bulcam ben? Tinder? :KK53:

Kız biz ilk buluşmada direkt öpüştük ben öptüm asansörde adamı hahaha hem gidecegımız yere çıkarken hem de yemekten sonra inerken
Ay aferim bana değerlendirdim her yeri

Kız biz ilk buluşmada direkt öpüştük ben öptüm asansörde adamı hahaha hem gidecegımız yere çıkarken hem de yemekten sonra inerken
Ay aferim bana değerlendirdim her yeri
Sende asansör bulmuşsun faydalanmışsın saf ve masum bir erkekten. Yakıştıramadım hiç 😳

Back
X