• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kiz geri çekilme cidden bir yöntem degil. Hiç bir konuda. Zevk suyu ilede hamile kalabilirsen.

Ve hani sen zevk :KK8: istiyordun ya

Geri çekilmede sifir zevk olur. Hiç denemedim çünkü ben zeki bir kizim da, ama epey zevksiz gibi geliyor bana.
Zevk suyu ile hamile kalmak yasaklanmalı.

Benim de 3. Doğuma kadar reglim saati saatine gelirdi.
Ona rağmen hamileliklerimin hepsinde 6. Haftada hamile olma ihtimalim aklıma geldi 🤣

Aaa sende benim gibi unutkansin! Ondan dolayi bir app ile takip ediyorum regl zamanimi. Bazen bende "sanki epey oldu regl oldugum, acaba yarinmi? Sonra app'a bakiyorum ki gelecek hafta. Bir hafta daha zamanim var diye seviniyorum.

Aaa sende benim gibi unutkansin! Ondan dolayi bir app ile takip ediyorum regl zamanimi. Bazen bende "sanki epey oldu regl oldugum, acaba yarinmi? Sonra app'a bakiyorum ki gelecek hafta. Bir hafta daha zamanim var diye seviniyorum.
Maşallah benım hiç tıkır olan bir döngüm yok ondan dolayı korku yuksek seviyede oluyor

Peki ya bir süre sonra varis çorabı olur olmadık durumlarla özdeşleşir ve bir süre sonra etkisini kaybedip tam akside libido uyandırır hale gelirse?
Varis çorabı ile etkilenen bir çift olursanız ahhah

Yok ya ben valla çok severim.

Ajsjdkskfks
Olmaz bir şey
Varis çorabı sonuçta.
Ama eğer onunkini öldüreceksem mehmet günsür demem yetiyor.
Neden özellikle ona takik bilmiyorum.
Bin kişi için demisimdir ne yakışıklı adam etkileyici vs.
Ama O buna taktı 🤷🏻‍♀️
Mehmet günsur de beni bekliyor cünkü.

Benim kizkardesimle aynı gidiyor, ona soruyorum.
Artık sorunca panik oluyor.
Ben de kendim takip etsem iyi olacak 🤣

Bende uyuyayım artık.
Sabaha mide bulantısı ve bel ağrısı ile uyanmam dileğiyle :KK16:

Aynen, biri bunu spermlere anlatmali! Yok öyle önceden yerinizi ayirtmaniz! Artik esitlik geliyor! Herkes ayni zamanda yumurta arayisina girecek!
Tabii ki herkesin olduğu gibi benim de kınadığımı yaşama olayın var da bu konuda hassasım ahfha

Ajsjdkskfks
Olmaz bir şey
Varis çorabı sonuçta.
Ama eğer onunkini öldüreceksem mehmet günsür demem yetiyor.
Neden özellikle ona takik bilmiyorum.
Bin kişi için demisimdir ne yakışıklı adam etkileyici vs.
Ama O buna taktı 🤷🏻‍♀️
Mehmet günsur de beni bekliyor cünkü.
Ahaha yakışıklı adam şimdi doğru. Yazık beyin üzülüyorsa demek.

Ve bir sertab erener şarkısı der ki,:
Ateşle barut ah yan yana durmaz
Gönül dilinden anla biraz :KK66:
90lardan bir Gökhan Tepe şarkısı der ki,
Pantolonunu sevdim, çıkar onu bebeğim, hadi gel bize gidelim.
Gömleğini çok sevdim, çöz onu bebeğim, hadi gel bize gidelim :D

Umarım koyverebilirim :dua: daha tek çocuklularımız varken, bı görev için ben seçilmemisimdir inşallah 🙄
Günaydın. Tek çocuklu derken kendini mi kastettin acaba? Bende 2 tane var da. Bir kaza kurşunu sonum olur. 2 korunma yöntemi kullanıyorduk, şu coronayı kazasız belasız atlatırsak bunun sayısını 10'a filan çıkarmayı düşünüyorum. :confused:

images

Kk da ben sanırım çok bencil kategorisindeyim

Back
X