Coronasavar

Ne demişler gelin kayinvalide topragindandir 🤣
Hangi kendini bilmez demiş bunu bilmiyorum ama kayinvalidemin toprağından olmak ona benzemek beni oldukça üzerdi :KK70:

Yok anam bizimki nazlı, niyazlı, kaba değil tam bir beyefendi. 🤣 Oğlumu övmekten geri duracak değildim. :KK70:
Şu cool bebeme varmayacak kız da yani...

Isler kötü desene.

Cidden iyimisin Alicja, yada daha dogrusu, iyi misiniz?

İyiyiz canım sıkıntı yok aramızda aynen devam düzenimiz. Ben bir yakınımın vefat haberini aldım da ona canım sıkıldı birkaç gündür girmedim sosyal medyaya filan. Başka problem yok :)

Kaynanam fi tarihinde kendisine takılan doğum hediyelerini bana vermek istiyor utanmadan. Benim değerim bu kadar mı? Kullanılmış takı mı alacağım ben torununu 9 ay karnımda taşıdıktan sonra? Kendimi çok değersiz hissediyorum :KK61:
Sensin fi tarihi, onlar yıllandıkça değerleniyor antika oluyor şekercim hıhh

Bak kızıııım, benim gelinlerim çok şanslı olacak, benim gibi kv var tepelerinde.
Ben ki kadın cinsine aşığım, oğlanı ötelerin sürekli, gelinciğimi pamuklara sararım.
Kocamdan söke söke aldığım doğum hediyeleri her birine benim doğum hediyem olacak, takıları hazır doğuma🤣

Gayrimenkulü gelin benim oğlan görmez de gelinin çocuğu uçuk zengin olur, ona garanti ediyorum :KK70:

Bdv'de kayınvalideymiş gibi konu aç da iyice bir linçlesinler seni :KK70:

Bir foto yakalladiiim @filmdelisi :KK73:

Harbiden çok tatli oglun varmis yaa! Acep benim kizima mi besik kertmesi yapayim? Manzarada çok güzelmis. @turuncupijama için diyoruz da, bence sende az zengin degilsin :)
@filmdelisi Belçika vatandaşlığı, AB pasaportu. İyi düşün.

@filmdelisi Belçika vatandaşlığı, AB pasaportu. İyi düşün.
İşte benim istediğim bu zaten.
Ahahahahah
Eşim diyor ki ‘sırf gezme uğruna bebelere yabancı gelin aldıracaksın’
Aha buldum, @Arya_Stark01 dan iyisi şamda kayısı.

Ama elde bir tane daha kalıyor, @Alicja iyi düşün, kibar olanı kaldı elde😂

@filmdelisi

Eki Görüntüle 2616828

Sen de senin oğlana göster de sonra vay efendim ben görmedim, beğenmedim demesin :KK70:
Uyuyor annesi, uyumasa vuhuu.
Ben senin kızı biliyorum da ondan yazılıyorum ya zaten, kaçmaz kaçmaz.
Hem halı üstünde yapılmış, kanımız çeker halıya :KK70:

Back
X