Coronasavar

Ahahah yakında "cam aç" boyutuna geleceğiz hep beraber push up sütyenlerimizi giyip

Ben başlattım da kimseyi de göremedim lanet olmasın. Paylaşan herkes özelden atsın nama ne. İlk taşı ben attım hakkımdır.

Ben sana özelden elimin bir işareti yapar halini atacağım eğer bana yüzünü atmazsan gadın. Haberin olsun.

Bakayım ayarlara hemen. Rica ederim şu sizli bizli konuşmaya bir son verelim kuzum.

Haha onu biliyoz ayol, ya lezbikse ya bi ise? Ben beyime bunun hesabını nasıl veririm
Yalnız benim stalk yeteneklerim o kadar zayıf ki ben onu bulamadım
AbsolutPromise lezbik misin, bi misin, kudra'yı aydınlatır mısın? Ben kadın olduğuna teminat verdim.

Hayır iki sayfa kitap okuyacaktım bugün, nasıl bırakıp gideyim burayı.
Fotoğraf atacak olanlar atsın yada bir saat belirleyelim böyle olmiycek, biri fotoğraf atacak da göremeyecegim endişesi oldukça yorucu

Bir foto paylaşmaz mıydınız?
Parça parça mı puzzle gibi birleştirince göreceklerinizden korkarsınız, o yüzden halk sağlığı için benim kendimi paylaşmamam yerinde olacaktır, uçuk çıkar, çarpıntı yapar, şeker tansiyon oynar hahahahaha

Foto mu paylaşıldı diyenleri gördükçe dünyadan bihaber o saf dünyalarına nasıl imreniyorum bilseniz. Burada işler pisleşiyor arkadaşlar, kaçın kurtarın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…