• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktım @filmdelisi üzgün bırakmış, çok mantıklı geldi, ben de yaptım. Pişman değilim. :confused:

Astoria Astoria hodjam, bu sürü bisikolojisi işte. Sizin yokluğnuzda burada analizleri ben yapıyorum da affınıza sığınaraktan. :D

İkinci haftayı doldurur doldurmaz geldim heheh.
Ya adam beni sabah yedide uyandırdı zorla kahvaltı ettik tek gözüm kapalı. Güya ders çalışacaktık ben çalışırken o uyudu. Cebren ve hile ile ders çalışmak istemediğimden kaştım geldim :KK70:

teşekkür ederiim. :)
14 gün sosyal izolasyon mu yaptınız :KK8:

Ya cidden ben buraya fazla mı resmi kalıyorum? Beni de alın aranıza yaa 😩

Bir şey yazacağım aralı maralı ayıp olacak kıyamadım. Overdozdan götürmeyelim seni daha bismillah. :D
Burası Freudyen oldu gülüm, içerisi dük ve sırayla tutma üzerine dönen bir girdap. Emin misin? Bak son kararın mı?

Bir şey yazacağım aralı maralı ayıp olacak kıyamadım. Overdozdan götürmeyelim seni daha bismillah. :KK70:
Burası Freudyen oldu gülüm, içerisi dük ve sırayla tutma üzerine dönen bir girdap. Emin misin? Bak son kararın mı?

Hahahah Freudyen ekolünden değilim pek ama sizin için ayak uydururum. 😍

Atlarım. Sizsiz bir hayat çekilmez olur çünkü :KK43:
Ah canım, yapma öyle şeyler.
Ya cidden ben buraya fazla mı resmi kalıyorum? Beni de alın aranıza yaa 😩
Ya Astoria Hanımcığım, sizden fazla zarif, salon kadını enerjisi alıyorum ama... Birkaç iğrenç espri, enseye şaplak modunda laf çarpması filan alabilirsek, şahsen bu imajınızı kafamda yıkmam konusunda çok yardımı olur.:KK53:

Back
X