- Emoji Skoru
- 36.000
- Puanlar
- 548
Çok enerjin var galiba, 3 çocukla. İlginç bir insansın şuan gözümde. Zaten ayılamadım, anlayamıyorum.Ohooo. Uyandım, bize krep yaptım, şimdi komşuya yapıyorum.![]()
Ya ben dertlerimi anlatmaya başlarsam, depresyona, döngüye filan girerim. O yüzden genelde şey modundayım "evet, Loreth, çok derdin var ama şuan onlara odaklanacak zamanın yok. Kalk spor yap, kek yap, müzik dinle, çocuk sev" falan filan. Buna kabullenmek mi, oyalanmak mı denir bilmiyorum. Genelde fena durumda değilim o yüzden ama arka planda sürekli böğürerek ağlamaya hazır bir tarafım da var. Hiç başlama, orada kal diyorum kendisine.Şişir ya başımı. Derde kedere boğ beni, acılarımı unutayım
Şaka tabii, dertli olmanı istemem ama varsa anlatabilirsin hiç çekinme fırlat üstüme :)
Bu arada konu süte gelmişken merak ettiğim bir şeyi sorayım. Kendi sütünün tadına bakıyor mu anneler?
Baktıysanız tadı nasıl![]()
Ben sütümün tadına bakmadım. Düşüncesi bile iğrenç geldi. Ama sağdığım biberondaki sütten eşim merak edip bir fırt almıştı. Pek bir tadı yok azıcık şekerli dedi. Ama şunu belirtmem lazım, bende süt fazlalığı denen bir durum vardı. Azı da çoğu da dert bunun. Sürekli süt fışkırtarak dolanıyordum. Neyse, aşnafişne esnasında eşimin gözüne fışkırdığı olmuştur.
Gidip kahve yapmam lazım benim yoksa daha fazlasını anlatacağım.İnanır mısın, gittim geldim. Evden çıkıp dönmem 12 dakika sürmüş. Eşim uçarak mı gittin diyor. Uzun zamandır sokağa çıkmayınca, insan kendini çıplak, savunmasız filan hissediyormuş açık alanda. Amanın. Valla topuklarım dötüme çarpa çarpa gidip geldim. Büyük kız anlamamış bile dışarı çıktığımı. Burnuna sürpriz yımırtayı dayayınca anladı. Gözlerinin parıltısını görmeniz lazımdı ama. Böhühühühü! Ulan corona biz bunları yaşayacak insanlar mıydık ya?Bakkala git sen.
Yaramadı sana kahvesizlik