Coronasavar

Hepinize yazıklar olsun ya! Bugünkü gösterme faslını ben başlattım ve hepiniz ben gider gitmez göstermişsiniz!!:sinirli:
Ayrıca @Lyanna Mormont beni özele çekmek için özellikle yaptığını anlamıyorum sanma, bekliyorum diyorsun sonra ay ben görmedim vay ben işitmedim. :KK62:
Bana yazıklar olmasın 😓 ben göremedim ne seni ne diğer fotoğrafları

Hepinize yazıklar olsun ya! Bugünkü gösterme faslını ben başlattım ve hepiniz ben gider gitmez göstermişsiniz!!:sinirli:
Ayrıca @Lyanna Mormont beni özele çekmek için özellikle yaptığını anlamıyorum sanma, bekliyorum diyorsun sonra ay ben görmedim vay ben işitmedim. :KK62:
Ben bişi göstermedim ama seni cidden görmedimdidi :(

Kim göstermiş kız

Hee lorethinkini ben de goremedim o içimde bir sızı

Yollar bana kalmış, aferin. Pencereden görenler ne sövüyorlardır bana kimbilir :D

Ne diyecekler, aman elleşmeyin, en azından oradan çıkmıyorlar, kendi kendilerine çalıp oynuyorlar demişlerdir. Bütün foruma yayılmamızdan daha güvenilir olduğu kesin. :deli:

Karınca kolonisi gibi asdfgh Tek dokunuşla her yere dağılma tehlikemiz var :KK53:
Çökelek mi 😓 kesin sen evde babane yeleğiyle oturmamı istersin

Bralet üstüne yelek :KK8:

Aferin, herkes evinde mi diye bakmaya çıkmıştım ben de. Görüyorum ki evinde.
IMG-20200413-WA0011.webp

Bizim burda herkes dışarda yahu sokağa çıkma yasagı bitti zaten zor durdular

Ay dün anneme aynen bunu dedim :KK70:

"Amaan beğenen seven bıyıklarımla, bacaklarımla beğensin" dedim anneme, sonra hemen devam ettim "ama karantina bitince komple ağdaya gidicem hemen" :KK70:

Ben bugün sevgilime foto attım. Hem de geçen hafta almama rağmen hiç alınmamış gibi çıkan bıyık ve kaşlarımla.
Çok övdü beni. İşte yokluk böyle bişi :(

Ben bugün sevgilime foto attım. Hem de geçen hafta almama rağmen hiç alınmamış gibi çıkan bıyık ve kaşlarımla.
Çok övdü beni. İşte yokluk böyle bişi :KK43:
Şimdi biz daha sevgili olmadığımız için bıyık riskine girmiyorum :D

Başkası da foto istese yüzümü istemez, o yüzden sorun yok ahfha

Hep varsa sorun yokta, eline alıp geliyor üzerine yorum yapıyor, bu pek bir işe yaramadı bu iyiyimis diyor eşim :KK70:bugün normal bir konudan konuşurken yüzüme dikkatli dikkatli bakıp siyah noktaların için bant kullan daha iyi olur dedi 🤣 kendisininkinden kullanabilir mişim :KK70:

Bence aranan bdv konusu bulundu :KK45:

Başım ağrıyor bugün, sabah da boğazımda acıyla uyandım. Böyle biber sürmüşler gibi sanki. ☹️

Back
X