- 20 Kasım 2018
- 14.152
- 53.802
- 598
- 35
Olsun sen yabancı değilsin de sana niye atmışım ayol?Bende var yalnız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun sen yabancı değilsin de sana niye atmışım ayol?Bende var yalnız![]()
Hayal edecek daha iyi bir şey yok ne yapayım dkdkkdEtme la niye hayal ediyorsun zaten
Sen benim arkadaşımsın noluyor hayırdır
Ahahfha daha fotoyu atmadan şantaj başlıyorsa bir de atsam demek![]()
Ahaha dur bir düşüneyim. Sağlam bir maddi karşılığı olmalıRüşvet de seviyorum. Karşılığında ne istersin?![]()
Hasar tespiti içinOlsun sen yabancı değilsin de sana niye atmışım ayol?
Ahaha dur bir düşüneyim. Sağlam bir maddi karşılığı olmalı![]()
Biz o fotoyu sana atar maddi karşılığına göre rakı balığa daha iyi bişe kopartırsak tatile falan gideriz birlikte
Onu saklıyor musun hala yahuHasar tespiti için![]()
Olsun kudra naparsa yapsın canı sağolsun
Ahaha şapka çıkarıyorum. Sevdim bu yaklaşımı.Biz o fotoyu sana atar maddi karşılığına göre rakı balığa daha iyi bişe kopartırsak tatile falan gideriz birlikte![]()
Onu saklıyor musun hala yahu
Arşiv mi yapıyon
Olsun kudra naparsa yapsın canı sağolsun![]()
Vay be, iyi tamam, lafımı geri aldım. Dostluğunuz baki olsun. =))Olsun kudra naparsa yapsın canı sağolsun![]()
Ay ver gitsin, yüzüm görünmüyor zaten kim tanıyacak?Eski telefonumu tamire veremiyorum o foto yüzünden![]()
Yemek yaparken mi kullanacaksın yoksamAy ver gitsin, yüzüm görünmüyor zaten kim tanıyacak?
Ha sen sanarsa adam o sıkıntı işte
Valla duruyorsa bana geri atsana, benim eski telefonda kaldı, geçen bir aradım bulamadım, dursun elimin altında![]()
Sus susYemek yaparken mi kullanacaksın yoksam![]()
Night sen bana özelden yolla yine de. Ilk defa görmüşüm gibi yaparım soz![]()
Oo kamera açıp seksi danslar da yapacak mısınBen sana direkt whatsapptan nude atayım balım sen iste yeter ki :)
Oo kamera açıp seksi danslar da yapacak mısın![]()
Bu klibi iyi izle Lyanna, figürleri buradan seçtim: