Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konu @cilek.yagmuru nun uzmanlık alanıeeee yeterince yanıksan don da bi engel teşkil etmiyo![]()
![]()
Noldu kuşum?
Çekik gözlerimle baştan çıkarıyorum, geyşa makyajı yapıyorum, kimono giyip direk dansı yapıyorum demedi mi zaten? İnanmayan 1644 sayfa okusunYaa nasil kahkaha atiyorum![]()
Haklisin, sen git dükünün yanina. Zaten hepimiz daha demin o bakisi gördük.
@Vander hadi yaz bacim
@GangstaWalk sen yine de insaflıymissin, çorap giymiyorim diye beni cılcıbıl etmeye çalıştı bu gadınlarkıymetini bilememişim senin.
![]()
İşim varmış.
Ama uyuduğum sanıldığı için şu an haber veriliyor
Bıyıklarımı ne ara alacaksam sabah
Ve çok tedirgin oldum bir anda. Çarpıntı tuttu durduk yerde.
Maske takacaksın boşver alma bıyıklarıİşim varmış.
Ama uyuduğum sanıldığı için şu an haber veriliyor
Bıyıklarımı ne ara alacaksam sabah
Ve çok tedirgin oldum bir anda. Çarpıntı tuttu durduk yerde.
Çekik gözlerimle baştan çıkarıyorum, geyşa makyajı yapıyorum, kimono giyip direk dansı yapıyorum demedi mi zaten? İnanmayan 1644 sayfa okusun![]()
Ortası neden söküldü?O zaman gelin size efsane bi anımı anlatıyım.Kimseye de anlatmam bak.Amerikadan özenle aldığım crotchless panties tabir edilen , malum bölgeyi açıkta bırakan dantel tangamı annem ortası sökülmüş diye çöpe atmış ve bana hiç dikkat etmiyosun çamaşırlarına diye söylenmişti![]()
![]()
![]()
Ağzım dilim lal olmayaydı da bağrıma basmayaydım seniAa giyinik miydin ki sen? Olm göbekten zeytin peynir giyinik nasıl yensin, batar ya üstün başın. Cıbılsın ki seniiğğ seniğ.![]()
Bunu da yazalım @Vander cim. Bir materyal daha kötü emellere kurban olduDedim dedim, sonunda direği de kavrayıp aramıza alıyoz da dedim. Tövbest.
Ağzım dilim lal olmayaydı da bağrıma basmayaydım seni
Hani bana dokunmak yoğudu, ne oldu![]()
Ana evinde yaşayınca insanın fantazi dünyası olmuyor maalesefO zaman gelin size efsane bi anımı anlatıyım.Kimseye de anlatmam bak.Amerikadan özenle aldığım crotchless panties tabir edilen , malum bölgeyi açıkta bırakan dantel tangamı annem ortası sökülmüş diye çöpe atmış ve bana hiç dikkat etmiyosun çamaşırlarına diye söylenmişti![]()
![]()
![]()
Bıyıklarımı almak diyince bir an ciddiye alamadım mesajı sori bebişim öhmİşim varmış.
Ama uyuduğum sanıldığı için şu an haber veriliyor
Bıyıklarımı ne ara alacaksam sabah
Ve çok tedirgin oldum bir anda. Çarpıntı tuttu durduk yerde.
O zaman gelin size efsane bi anımı anlatıyım.Kimseye de anlatmam bak.Amerikadan özenle aldığım crotchless panties tabir edilen , malum bölgeyi açıkta bırakan dantel tangamı annem ortası sökülmüş diye çöpe atmış ve bana hiç dikkat etmiyosun çamaşırlarına diye söylenmişti![]()
![]()
![]()
İşe düke don oyunları şaşırmadımBende annen kadar bilgiliyim. Gözümoldu. Öyle seylerdemi varmis???
Hangi birinş yazayım yarın güncel listeyi atacamBunu da yazalım @Vander cim. Bir materyal daha kötü emellere kurban oldu![]()
Donsuzum dememek için yalancı don giyenler var malum yeri açıkta bırakanlar var
@Alicja
Kullanırsın