Coronasavar

Cıks. "Ben balık mıyım? Siz insansınız, ben balığım öyle mi?" diye bir ağlamışım bir ağlamışım, sonra annem açıklamış dürüstçe, leyleklerin getirdiğini.

Ya o degilde, bir gün cidden bu sohbeti yapmak zorundayim kizim ile. Cringe level 1254186 olur o sohbet heralde. Eskiler gibi leylek diye ucuz kurtulamayiz ki biz

Ya o degilde, bir gün cidden bu sohbeti yapmak zorundayim kizim ile. Cringe level 1254186 olur o sohbet heralde. Eskiler gibi leylek diye ucuz kurtulamayiz ki biz

Yapacağız mecbur, ben dümdüz fazla ayrıntı vermeden mini biyoloji dersi tadında anlatmayı planlıyorum. Yani doğal bi şey neticede.

Yaa amannn ondan kolayı ne var aynı soruyu ben de sormuştum
Yok babanla birbirimizi çok sevdık sen oldun
He diyecektım baya sevmişsiniz 1 ayda oluvermişiM
Öyle bir sevmek

Yaa amannn ondan kolayı ne var aynı soruyu ben de sormuştum
Yok babanla birbirimizi çok sevdık sen oldun
He diyecektım baya sevmişsiniz 1 ayda oluvermişiM
Öyle bir sevmek

Hayir canim, bilimsel anlatmam lazim. Sadece 6-7 yaslarinda degil, bide 16-17 yaslarina geldiginde ve sevgilisi oldugundada konusmam lazim. Ergen oldugunda daha ciddi bir konusma olmasi lazim. Korunmasi çok önemli çünkü.

Hayir canim, bilimsel anlatmam lazim. Sadece 6-7 yaslarinda degil, bide 16-17 yaslarina geldiginde ve sevgilisi oldugundada konusmam lazim. Ergen oldugunda daha ciddi bir konusma olmasi lazim. Korunmasi çok önemli çünkü.
Kız bana bu açıklama 5 yaşındsyken dkkdjdd yapılmıstı
Ergenlik konuşmasını ayrı yaptık
Annem aman hamile kalma diye olayı bıtırdı de
Ben çoktan olayı çözmüştüm

Demek o kisitli internetini, bdv'de harciyor!!

Zaar gibi BDVlerde yorum yapıyordu gördüm; ben ucundan bi bakıyordum kim nerede diye, hep gitmiş konulara yorumlar yazmış na bu kolum kadar. Buraya iki satırcık yazmış oralara bakü ceyhan boru hattı gibi döşemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…