- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Babamın beyanına göre de beni denizden tutmuşlar.
Aslinda hos, deniz kizi Gangsta
Buralar yine bastırılmış hormon kaynıyor
Cıks. "Ben balık mıyım? Siz insansınız, ben balığım öyle mi?" diye bir ağlamışım bir ağlamışım, sonra annem açıklamış dürüstçe, leyleklerin getirdiğini.
Seni de inceden düşürmüşler taytın falan yırtılmışBak odtülüyü de getirirken kafa üstü düşürmüşler ama hala idare ediyor yavrum. Aferim guzum.
Ya o degilde, bir gün cidden bu sohbeti yapmak zorundayim kizim ile. Cringe level 1254186 olur o sohbet heralde. Eskiler gibi leylek diye ucuz kurtulamayiz ki biz
Yok ya o da yok.Çikonata sostan sıra gelmemiştir.
Seni de inceden düşürmüşler taytın falan yırtılmış
Yaa amannn ondan kolayı ne var aynı soruyu ben de sormuştumYa o degilde, bir gün cidden bu sohbeti yapmak zorundayim kizim ile. Cringe level 1254186 olur o sohbet heralde. Eskiler gibi leylek diye ucuz kurtulamayiz ki biz
Yaa amannn ondan kolayı ne var aynı soruyu ben de sormuştum
Yok babanla birbirimizi çok sevdık sen oldun
He diyecektım baya sevmişsiniz 1 ayda oluvermişiM
Öyle bir sevmek
Kız bana bu açıklama 5 yaşındsyken dkkdjdd yapılmıstıHayir canim, bilimsel anlatmam lazim. Sadece 6-7 yaslarinda degil, bide 16-17 yaslarina geldiginde ve sevgilisi oldugundada konusmam lazim. Ergen oldugunda daha ciddi bir konusma olmasi lazim. Korunmasi çok önemli çünkü.
Ben herhangi bir yöntem kullanmıyorum. Çocuğum yok benim.Dostum leylek hikayesini bilmeyen siz pisler, diğer yöntemi gullanıyorsunuz işte. Bizimkini balkona bıraktılar.
Demek o kisitli internetini, bdv'de harciyor!!
Fisting okudum sandım bir anBu arada, can fistigi abur cubur olarak sayiliyormu?
Sürtünerek oluyor dersinYa o degilde, bir gün cidden bu sohbeti yapmak zorundayim kizim ile. Cringe level 1254186 olur o sohbet heralde. Eskiler gibi leylek diye ucuz kurtulamayiz ki biz
Ben herhangi bir yöntem kullanmıyorum. Çocuğum yok benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?