- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her türlü koca gömme işi itina ile yapılır. Özelliklerini yazın, gömelim ajsjsjsj.
Bir muz tarlası diye tutuşmuş sera peşinde koşturmuş,
Sanki çikita muza hasret senelerce maymunmuş.
Karısı yolunu beklerken evde dokuz doğurmuş,
Oysa adamın pipisi ....na pek uygunmuş.
(Ajdar şarkısı gibi alalım bu paragrafı nakarat çikita muuuzz evet)
Evin garip oğlu anasının şansına pek usluymuş,
Maşallah derken daha karantina günlerinde huyu bozulmuş,
Sanki içtiği sudan, kudurdukça kudurmuş,
Kanepeden kanepeye atlarken anasına uçan tekmeler vurmuş.
Adam akşamdan akşama eve gelip koltuğuna kurulmuş,
Kıçının izi, koltuğa damga gibi vurulmuş.
Bu gadının arada anası arayıp "Ne yemek yaptın?" diye sormuş,
Depresyonda olan gadın zıkkım yapar anneğğ...
Sus katnemDur açıklayıcı olmamış böyle. Genelde ayı gibiler yaniLyanna Mormont kaldıramaz gibime geliyor. Beyim içlerinde daha kibar kalıyor öyle söyleyeyim. Bir arkadaş grubu var 3 kişiler ve sırtlarında hepsinin aynı dövmeden var.
Sus katnemhem uzun hem zayıf hem doktor eşi.Lyannayı sana yedirtmeyiz!!1!
Benimki de işten gelip ilk 5 dakikasını çocukları sevmeye, geri kalan saatlerini de koltukla samimiyet kurmaya ayırırHer türlü koca gömme işi itina ile yapılır. Özelliklerini yazın, gömelim ajsjsjsj.
Var da sana gelir mi bilemedim![]()
Ahhaha ben de niye beni beğenmiyor musun diyecektimDur açıklayıcı olmamış böyle. Genelde ayı gibiler yaniLyanna Mormont kaldıramaz gibime geliyor. Beyim içlerinde daha kibar kalıyor öyle söyleyeyim. Bir arkadaş grubu var 3 kişiler ve sırtlarında hepsinin aynı dövmeden var.
Aaa diğer başlıkta ne kadar seviyordunuz beni burada vurun kahpeye yaptılar![]()
Dur açıklayıcı olmamış böyle. Genelde ayı gibiler yaniLyanna Mormont kaldıramaz gibime geliyor. Beyim içlerinde daha kibar kalıyor öyle söyleyeyim. Bir arkadaş grubu var 3 kişiler ve sırtlarında hepsinin aynı dövmeden var.
Ay ben tam bir kocacıyım onu farkettim şuan
Hele bugün öğlen bire kadar uyuyamamı sağladığı için gömdüremem yiğidimi![]()
E bu beeen. :))
Gece benim yerime kalkıp çocuğa baktığı zamanlar benim için de bitaneydiAy ben tam bir kocacıyım onu farkettim şuan
Hele bugün öğlen bire kadar uyuyamamı sağladığı için gömdüremem yiğidimi![]()
Faydalanıyorduk senden anlamadın mı? Bilgilerini sömürdük, psikolojik destek aldık, makale çevirttik. Burda sana ihtiyaç yok.Aaa diğer başlıkta ne kadar seviyordunuz beni burada vurun kahpeye yaptılar![]()
Bebeğimsin.Sus katnemhem uzun hem zayıf hem doktor eşi.Lyannayı sana yedirtmeyiz!!1!
Astoria kibarlığınıza zeval getiriyorlarAaa diğer başlıkta ne kadar seviyordunuz beni burada vurun kahpeye yaptılar![]()
Only god can judge me yazıyormuş bold italik
Ya dövmeli doktor dedi ben gerisini okumadım