• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Şunu anladım ki oyuncuların gerçek isimlerini hiç bilmiyormuşum, idraki her benzetilen isimde Google amcaya müracaat ettim kimdir bu diye 😅

Naime deseniz hâlbuki hemen tanıyacağım 🥴

Onun yengeli bi skeci vardı geçenlerde izledim ne kadar güzeldi yaa misafir geliyordu evine :KK70:

Ay ben hepinizi merak ediyorum, aslında hiç huyum değildir ama. Corona beni size daha bir yakınlaştırdı. :KK200:
Virüs geçene kadar bence birbirimize açılacağız kızlar, gizli kimlik filan hak getire. :KK8:

Arnold olsun ne olsun aa, oyunculuğu iyi olsun diye şey ettik. Behlül olsun da Baba Vangayı Kıvanç'a nasıl oynatalım?
Nejat İşler'in kaslı zamanlar olmaz mı?
Eline içkisini alıp aşırı güzel karamsara bağlar iç kurutur bence :D

Ay ben hepinizi merak ediyorum, aslında hiç huyum değildir ama. Corona beni size daha bir yakınlaştırdı. :KK200:
Virüs geçene kadar bence birbirimize açılacağız kızlar, gizli kimlik filan hak getire. :KK8:
Bende sanki hep beraber bir kafede oturuyormuşuz hissiyatı var:KK19:

Guzel bir karıya benzetmesinler yeterli dkdkdk
Üzülürüm çünkü oğlum ya
Hiç mi yok böyle hobbite benzeyen

Hahahahah öyle aşırı güzel bir kadın değil evet normal sıradan bi tip 😂

Ayyy ben de kızıl dedim ama ne alaka acaba. Nickle mi profil resmi ile mi çağrıştırıyor acaba

Aaa allah allah çok enteresan gerçekten, nick nataşa nicki gibi ondan mı acaba 🥴 eşim eski nickimi öğrenince nataşa ismi koymuşsun kendine demişti

Nejat İşler'in kaslı zamanlar olmaz mı?
Eline içkisini alıp aşırı güzel karamsara bağlar iç kurutur bence :KK70:

Bence Engin Günaydın'dan başkası oynayamaz o iç karartıcılık ve komikliği aynı anda. Aklıma başka kimse gelmiyor. Bir de kaslı olacak pihiyv. Çözüm bu aha böyle oynar adam o zaman:
c44139dd5fdbb311ad56608bb1e9bcbf.webp

Kaslı dedi neticede, gerçek kas demedi bana ne.

Back
X