• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yav ben yokken neden fotoğraf atılıyor🙄
Anamla tartıştık o yüzden yemeği öne aldım ödev henüz bitmese de bitecek bugün. Selfie mi istersiniz boydan mı? Bir de kaç dk da düzenlemem lazım mesajımı
Ay bilemedim seçemiyorum

Anamla tartıştık o yüzden yemeği öne aldım ödev henüz bitmese de bitecek bugün. Selfie mi istersiniz boydan mı? Bir de kaç dk da düzenlemem lazım mesajımı
Gerçekten her şeyi isteyebiliyor muyuz? Heyecanlandım bak şimcik.

Cümbür cemaate gösterince sorun yok ama öyle mi? :confused:
Ayrıca ben de sana gösterirdim belki, ama sen bilirsin.
Essahtan gosterecen mi :D

Once bana at :D

Ben bi halt görmedim, şunları gece yapın ya çocuklarım durmuyor😰
Gece olmaz. Grce baska fotolar atılıyordur, karisirsa sıkıntı :D

Ya sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın? (@Limonsuzzcay ve @Yabanelma hariç. Dedikodu gibi olmasın ama alayı terbiyesiz çıktı.) Neyse konumuza dönersek bana vesikalık bile yeter. :confused:

Ya sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın. (@Limonsuzzcay ve @Yabanelma hariç. Dedikodu gibi olmasın ama alayı terbiyesiz çıktı.) Neyse konumuza dönersek bana vesikalık bile yeter. :confused:

Ben ben Bihter :110:

Ya sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın? (@Limonsuzzcay ve @Yabanelma hariç. Dedikodu gibi olmasın ama alayı terbiyesiz çıktı.) Neyse konumuza dönersek bana vesikalık bile yeter. :confused:
Evet evet vesikalık iyidir☺️

Beklıyoruzzzzz wp ye bile bakmıyorum kaçırmayayım diye
Tabi siz beklersiniz çoluk çocuk akşama yapılacak yemek gailesi yok 🤣
Kimdi bizim ekip başımız, bu fotoğraf işini geceye çekelim, aile içi sıkıntı çıkaracak yoksa bu durum, rica ediciyim :KK70:

Back
X