Coronasavar

İnsanda heves kalmıyor ki :KK43:
Annemle babamın gözleri de iyi görmüyor artık yaştan. Onlara göre ben gayet bıyıksızım şu an :KK70:
Bir kardeşim, bir kedi. Onlar da kusura bakmasınlar artık :63:
Selfie atmıyor musun manitana? Anlık istemiyor mu adam?

Ne dedik biz, eller yorganin üstündeee... YORGANIN USTUNDEEE! Hadi göster bakim ellerini @cilek.yagmuru Zaten daha yeni erkek olman korkusunu atlatmistik aaaa!

Picamalı kadın @turuncupijama erkek olmadığıma şahitlik edebilir :63:
Ellerimi atardım, ellerim çok güzel asdfg ama ojelerim soyulmuş. Akıllarda böyle kalmak istemiyorum :110:

Annemle babamın gözleri de iyi görmüyor artık yaştan. Onlara göre ben gayet bıyıksızım şu an :KK70:
Valla eşimin gözleri gayet iyi görüyor, o yüzden ipim ve ben hazırlıklıyız bu günlere 🤣
Ama anne baba, kardeş üçlüsüyle yasasaydım bende de heves kalmazdı 🤣

Annem niyese benim kil almami sevmez. Kaslar bu sekil oldugunda bile "ben birsey görmüyorum, niye ille aldirmak istiyorsun ki" diye konusuyordu

Picamalı kadın @turuncupijama erkek olmadığıma şahitlik edebilir :63:
Ellerimi atardım, ellerim çok güzel asdfg ama ojelerim soyulmuş. Akıllarda böyle kalmak istemiyorum :110:
Turuncu nereden biliyor erkek olmadığını... yoksa özelden bir ifşa mı gerçekleşti? :/

Zaten "kim ne görecek edecek" felsefesi, beni tembelligimde çok yardim etmistir sagolsun.
"Kim görecek" hayat felsefem ya. :D

@lyanna mormont ben daha kötüsünü yapıyorum dkdkd. Yırtık pantolon giydiğimde yırtık olan kısımlarda goruneni alıyorum

daha zahmetli
:D :D işte benim mantıktaki insanlar, çok seviniyorum gördükçe :D

"Kim görecek" hayat felsefem ya. :KK70:

:KK70: :KK70: işte benim mantıktaki insanlar, çok seviniyorum gördükçe :KK70:
Bende eskiden öyle yapardım da ani bir aksiyonla karşılaştığımda kıllarım eve gidene kadar aklıma gelmemişti. O geceden sonra tövbe ettim gittim lazere kayıt oldum

Valla eşimin gözleri gayet iyi görüyor, o yüzden ipim ve ben hazırlıklıyız bu günlere 🤣
Ama anne baba, kardeş üçlüsüyle yasasaydım bende de heves kalmazdı 🤣

Yaa yaa şimdi anladın mı bizi, çektiğimiz acıyı? :(
Yanımda beyim olsa ben de dikkat ederdim ama maalesef :(
Keşke daha önce evlenseydim :KK53:

Bende eskiden öyle yapardım da ani bir aksiyonla karşılaştığımda kıllarım eve gidene kadar aklıma gelmemişti. O geceden sonra tövbe ettim gittim lazere kayıt oldum
O yüzden kaçırdığım fırsatlar olmadı değil :D

Zaten dizide filmde hatta reelde arkadaşlarımda böyle bir olay olduğunda, spontane eve gidip aksiyona giriştiklerinde ilk sorduğum şey "AĞDA?" oluyor :D
Ruhum fakir.

Turuncu nereden biliyor erkek olmadığını... yoksa özelden bir ifşa mı gerçekleşti? :/

Ben burada çöllere düşmüş mecnun gibi "fotooo fotooo" diye ağlanınca özelden attı bana.
Ayılık olmasın diye ben de ona attım :KK8:

Back
X