- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.420
- 798
Night nerde peki?.
Seksi duyunca dondurma yalıyor. Hakkında bu kadar bilgimiz var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Night nerde peki?.
Bayağı da kendimi ifşa ediyorum sinsi sinsi niye izleyim. Örgütlü değilim ben harranliyim canım. Muhabbetiniz tebessüm ettiriyor keyfiniz yerindeyse başka da bir amacım yok bilginize... Hayırlı geceler alicya hatuna da bir öpücük.Örgütten arkadaşları da gelmiş sinsi sinsi izliyorlar. Kimlikleri tespit edecekler sözde. Gözümün fotosunu atmış kadınım ben sizden mi korkucam olummm
İyi ki sizleyim![]()

Hanım efendi burada neden bahsettiğinizden haberim yok. Beni etiketlemişsiniz geldim, sizi dinliyorum? Özelden de halı malı yazıyorsunuz anlamıyorum.
BurdaNight nerde peki?
.
Bayağı da kendimi ifşa ediyorum sinsi sinsi niye izleyim. Örgütlü değilim ben harranliyim canım. Muhabbetiniz tebessüm ettiriyor keyfiniz yerindeyse başka da bir amacım yok bilginize... Hayırlı geceler alicya hatuna da bir öpücük.![]()

Bizi tanımıyor fkdkdkk hafızası yittiNight nerde peki?
Bence başka bir şeyler de olmuşBurdagangsta oldu yine.
Bana da nah yazıyorlar bazı icatlar falan kim ki bunlar?
Bayağı da kendimi ifşa ediyorum sinsi sinsi niye izleyim. Örgütlü değilim ben harranliyim canım. Muhabbetiniz tebessüm ettiriyor keyfiniz yerindeyse başka da bir amacım yok bilginize... Hayırlı geceler alicya hatuna da bir öpücük.![]()
Olm noldu şimdi basıldık mı, kaçıyoz mu?
Nolii ya?Sizi tanır, biliriz. Lafımız size değil, istihbarattan aldığımız bilgiye göre gizli gizli izleyenler varmış. Onlar kendilerini biliyorlar. Siz buyurun dahil olun efem :)
Dünkü night noktalama işareti kullanıyor işin raconu bu muu bacım?Aa ben böyle terbiyesizlik duymadım. Kim, kime nasıl? Aaa.
Ay ssizi ortada bırakıp gidemem ki30 kişi yazıyo olm altta, ben tanımamazlık kartını kullanıyorum çaktırma. Bence sen de bi şeyler yapsan iyi olacak.
5n 1k pls...
acik acik trip atiyorum hala