• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

İçine dük kaçmış karşim senin. Durum vahim. Derhal Big Dük klan ulu bilgesi Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi na gidip dük çıkarma ayini yapması için reca edeceksin. Sonra sana bim presi verecek kan dolaşımı kesip dük düşüren. İyi gelecek, bana da olmuştu, geçti sonra.
Ahahdha hepsini anladım da bim presi ne ayol? Bilmediğim şeyi almam ben.

IMG_20200402_180731.webp

Yokuspokus Yokuspokus bak hele anime deniyorum ben de. İlk çizimim. Kötüyse kötü de ajsjjs

Kanayan yarama parmak basan bir şey demişsin. Benim çizim yeteneğim vardı güya, güzel sanatlara filan hazırlanacaktım. Sonra hayat bambaşka yerlere sürükledi. Sana göstermek için eskiden çizdiğim şeylere baktım, bir tek bunu bulabildim. Sarı filtre uygulamışım tabi, göründüğü kadar artık. =)

Eki Görüntüle 2613035

Tam Lyannaya gülüyordum gülme emojisi bastım kusura bakma, bu çizim çok güzel be Lorethim.
Aynı yaradan bende de var. Cansın sen, çok güzel bir çizim, fantastik ve çok güzel. Biliyorsun değil mi kendini çizmeye çalıştıklarından bunlar aslında. Kendini nasıl canlandırdığın gözünde. Kulağındaki küpelere kadar bu sensin bence.
Benim de bir lise çizimim var göstereceğim arşivdeydi, çıkarayım.

Arkadaşlar ben bi 10 dk köpeği bahçeye salıp balkon yıkayacağım.
Rica ediyorum seviye sonra düşüremeyeceğimiz kadar yükselmesin. Bak özellikle rica ediyorum.

@Vander ve AbsolutPromise AbsolutPromise buralar size emanet. Özellikle loreth ve turuncu'ya dikkat edin.

Arkamdan konuşma, gel yüzüme söyle.
Nerede benim etiketim .

Niye söylemiyorsunuz yetenekli olduğunuzu.
Ben de tek sanatçı gangsta nasılsa diye mal gibi boyama kitabı gönderiyorum.
Içinizden alay da ettiniz mi benimle 😭
Hahaha. Anlamıyor musun kadın! Seviyorum seni. Resme hiç yeteneğin olmasa da, gölge nedir bilmesen de, boyama kitaplarıyla gönül eylesen de seviyorum. Duygularımı hafife alma. :KK53:
Evde bulsam büyü derim
Ne la bu 🤣
:KK70:

Demek benim resim sanatım hakkında yapılan yoruma kahkaha atıyorsun ha. Sen de kır ponçik kalbimi. Tabii, Lyanna resme yeteneksiz, Lyanna çizemiyor, gülün yüzüme....
Yahu, resme yeteneğim yok ama büyüye var, ağzınız burnunuz eğrilmeye başlarsa, kimden geldiğini biliyorsunuz desene Lyannacığım sende yaaa. :KK45:

Yahu, resme yeteneğim yok ama büyüye var, ağzınız burnunuz eğrilmeye başlarsa, kimden geldiğini biliyorsunuz desene Lyannacığım sende yaaa. :KK45:
Hepinize bağlama büyüsü yapıp başlığa bağlayacağım :D
Vudu bebeklerinizi yapıp her gün başlığa yazdıracağım.
Bittiniz kızım siz.

Back
X