• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Dük ne ki ben pek anlamadım ne demek istediğinizi. Sevgilim dük değil. Dalga geçmeyin lütfen!!
Ağlıyorum zaten şu an. Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz?
Ciddiysen: Desteğin için çok teşekkür ederim canım, ben bir tek sen anladın.
Dalga geçiyorsan: Yettiniz artık be! Ben öyle mi dedim size? Kınadığınızı yaşamazsınız umarım.

İkisini de dene, tarafını seç!
Sende herkese beni bir tek sen anladın diyorsun,bir karar ver artık !

Yok yok belli, classy. Mesela ben aynisini yapmaya çalissam, evsiz gibi görünüyorum. Benim orta ayarim yok, ya güze giyinirim makjaj felan, yada evsiz gibi görünürüm.
Bu da pazar kombinim 😄 evsiz diyince geldi aklıma. Pazara evsiz gibi gitmeyi seviyorum çünkü beni sürekli kazıklıyorlar 😓

İdeal gelin olma derdim olmadı aslında ama o an öyle gelişti. Yoksa baştan biri resmi bir ilişkimiz var kayinvalidemle.

Eşim ağır hazırlanır zaten, öncesinde çiçekçiye uğraması gerekiyordu. Birde kuaförde maskesine varana kadar herşeyi yaptırmış 🤣 tahmininden uzun sürünce sonuç o

Benim eltimin kızının eside senin sevgilin gibiydi, gel zaman git zaman oğlan akıllandı, şimdi eşinin bir lafını ikiletmiyor, böyle çok örnekler var rahat ol sen 🥴 bu zamanda koca kolay bulunmuyor ne demişti Lyanna Mormont Lyanna Mormont ekmek aslanın ağzında, elinde olanla yetinmeyi bilmeli insan.

Zavallı kocam bunları okusa evliliğimizi sorgulardı kesin, kendisini Serdar Ortaça bağladığımızı bilse kahrından ölürdü :KK70:

Hadi hadii... Şanticiler sizi.
Allah muhafaza gız nimetlen çok şaka olmaz bak geçen mutfak tezgahı sonrası çarpıldığını yazmışsın, anca çözülmüşsün, şanti ve zeytin miktarını azaltın, tezgahta kavranmaları bırakın biraz.
Sen demedin mi "Dük dedim, işte günler sonra yeniden dük diyebiliyorum şükürler olsun" diye. Bacım bak mutfaktan az çıkın, biraz salona neyim Alicja Alicja dan örnek alın halı filan, mutfak halısı da olur yeter ki halı olsun; hep pizza mantı, evin beti bereketi kaçar. Cıks cıks cıks.
İnanmayan 856 sayfa okusun.

filmdelisi filmdelisi ne yaptın evimi kirkladın 😅 bir gittin gelmedin
Halimden nasıl anladın😂
Gerçekten öyle, silme süpürme toz alma çamaşır yemek derken, çocukları uyutup şuan koltuğuma serildim☺️
Tabi evde nüfus 4 olunca, aynı anda hepimiz ev süpürüyoruz şeklinde ilerledi süreç😂

Dük ne ki ben pek anlamadım ne demek istediğinizi. Sevgilim dük değil. Dalga geçmeyin lütfen!!
Ağlıyorum zaten şu an. Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz?
Ciddiysen: Desteğin için çok teşekkür ederim canım, ben bir tek sen anladın.
Dalga geçiyorsan: Yettiniz artık be! Ben öyle mi dedim size? Kınadığınızı yaşamazsınız umarım.

İkisini de dene, tarafını seç!

Bir İngliz asilzadesiydi dükümüz. Dük gibi düktü, duruşu mağrur ve sert. Şimdi boynunu eğdi, ihtiyarladı. Tabi o zamanlar gençti sene 2020, en verimli çağlarıydı... Anılarım depreşti lüfen beni yalnız bırakın, cenin pozisyonu alıyorum bi sn.

AbsolutPromise AbsolutPromise Harikasin! Kendine has tarzin var çok güzel! Ben bu moda islerinden ne yazikki pek anlamam. Yani eh iste, bir pantalon, bir fena olmayan bluz tamamdir gibi.
Bende anlamam aslında ama teşekkür ederim ,😍
Ben biraz konseptçilik seviyorum. Tema bulup ona göre giyinip kendimce mutlu oluyorum😅

Ne bilek, donsuz gezdigine göre, donsuzda altin sayarsin diye düsündük

Ya ben burada 2 gün önce "neden donları çıkarıyorsunuz" diye kavga edecektim neredeyse. Donsuz yakıştırmasını asla kabul edemem.
Hatta dün AbsolutPromise AbsolutPromise "seksten sonra ne yapıyorsunuz" diye sormuş. Ona bile "donumu çıkarıyorum" diye cevap verecektim de fırsat olmadı.
Donsuz derseniz bana çoğüzülürüm :(

Benim eltimin kızının eside senin sevgilin gibiydi, gel zaman git zaman oğlan akıllandı, şimdi eşinin bir lafını ikiletmiyor, böyle çok örnekler var rahat ol sen 🥴 bu zamanda koca kolay bulunmuyor ne demişti Lyanna Mormont Lyanna Mormont ekmek aslanın ağzında, elinde olanla yetinmeyi bilmeli insan.

Canım sağ ol. Beni bir tek sen anlamaya devam ediyorsun. Diğerleri hala yuva yıkma peşinde :(

Bu da pazar kombinim 😄 evsiz diyince geldi aklıma. Pazara evsiz gibi gitmeyi seviyorum çünkü beni sürekli kazıklıyorlar 😓
Hayır 3 dk once paylaşmışsın, kim gördü de kaldırdın 🤣
Şikayet et butonuna basıp kazn e rapor edeceğim, bana göstermiyor getir fotoğrafı geri diye 🤣

ben burada 2 gün önce "neden donları çıkarıyorsunuz" diye kavga edecektim neredeyse. Donsuz yakıştırmasını asla kabul edemem.
Hatta dün AbsolutPromise AbsolutPromise AbsolutPromise AbsolutPromise "seksten sonra ne yapıyorsunuz" diye sormuş. Ona bile "donumu çıkarıyorum" diye cevap verecektim de fırsat olmadı.
Donsuz derseniz bana çoğüzülürüm :KK43:
Yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Sizinle polemiğe girmek istemedim ama bu konuda haklısınız. Donu üzerinde en uzun tutan kişi sizsiniz

Bende anlamam aslında ama teşekkür ederim ,😍
Ben biraz konseptçilik seviyorum. Tema bulup ona göre giyinip kendimce mutlu oluyorum😅

Bundan is çikarabilirsin. Yasadigim ülkede "personal shopper"lar var. Iyide para kazaniyorlar bence, bir baktim, bir seanslari (yani beraber alis veris yapmak) en az 100-150 euro. Ki aldigin kiyafetler buna dahil degil.

Böyle birsey kesin Türkiyedede vardir ama dimi?

Bundan is çikarabilirsin. Yasadigim ülkede "personal shopper"lar var. Iyide para kazaniyorlar bence, bir baktim, bir seanslari (yani beraber alis veris yapmak) en az 100-150 euro. Ki aldigin kiyafetler buna dahil degil.

Böyle birsey kesin Türkiyedede vardir ama dimi?
Vardır da benlik bir iş değil 😅 ben kendime kadar seviyorum

Back
X