• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ya aslında pek gerilmedim ama

Ya öyle değil abla aslında insanlar bu düşünceyle muhabbet ederken akıllarında acaba sorusu varsa ki olmalı ama insanlar rahatsız oluyor benım için sorun yok

çünkü bu platformda çok normal rahatsız olduğum şey ahanda mune ahanda kazen basit yani kırılmadım yani
Dkkdkd anlatabılıyormuyum
Birisi rahatsız olsa çoktan şikayet etmişti değil mi?
Benim hiçbir kimse ile alakalı öyle bir kaygım yok, velev ki var muhabbet iyi bea bana ne pipisinden🤣
Az önce ben seninle aylar önce özel mesajla yazışmışız okul meselesi, onu attım sen gördün mü?
😂

Ya öyle değil abla aslında insanlar bu düşünceyle muhabbet ederken akıllarında acaba sorusu varsa ki olmalı ama insanlar rahatsız oluyor benım için sorun yok

çünkü bu platformda çok normal rahatsız olduğum şey ahanda mune ahanda kazen basit yani kırılmadım yani
Canım ben inanıyorum sana. :KK8:
Kafa dagitiyorsun, endiselisin.
Geçecek bu günler de.

Kara murat benim 🤣
Ben dedim ya
Bir kaçtır yazdığı öyle düşündürdü diye dedim 🤦🏻‍♀️
Ama bunu da drama bağlayacak bir şey yok bence
@Vander ablacim sen de en olmadık yerden giriyorsun napim öyle düşündüysem
Demem daha.
900 sayfa olmuş artık odtuluysen de bizdensin 🤣
Abla bence şikayet etmelisin ben senın yerinde olsam öyle yapardım
Çoğunuzu gördüm vs vs ben iyiliğiniz için diyorum şüpheyle yaşamaktansa öğren gitsin

Birisi rahatsız olsa çoktan şikayet etmişti değil mi?
Benim hiçbir kimse ile alakalı öyle bir kaygım yok, velev ki var muhabbet iyi bea bana ne pipisinden🤣
Az önde ben seninle aylar önce özel mesajla yazışmışız okul meselesi, onu attım sen gördün mü?
😂
Gördüm gördüm fkdkdkdkd ama malum gözlerim pert biraz

Yazın ne yapacağız ya biz, hep böyle evde mi duracağız? Biraz ortam düzelir gibi olsada gezip tozmamız, tatil yapmamız mümkün olur mu acaba? Çok bunaldım yeminlen.

Derler bacıım derler. Bana da dediler, "vışş aney irkek girmiş buraya" dediler, bıyıkları varmış dediler. Çok ağladım.
Açtım gösterdim sonra.
Yüzümü.

Abla bence şikayet etmelisin ben senın yerinde olsam öyle yapardım
Çoğunuzu gördüm vs vs ben iyiliğiniz için diyorum şüpheyle yaşamaktansa öğren gitsin
Çoğunuzu gördüm derken?
Yani en kıt zekaya sahip insan bile, arama motorundan, sosyal ağ ya da dostunun arkadaşının ablasının vs nin fotosunu paylaşabilir.
Gördüğün ya da görmediğin şeyin gerçekliği diye bir şey söz konusu değil.
Sen ben diğerleri vs aramızda varsa bile bacı oldu, hadım oldu yani problem yok🤣🤣

Birde ikizler burcuma çift karakter derler hey gidi 🥴

Hepimiz için geçerli arkadaş ortamında farklılaşmak ama senin ki eccük fazla 🤣
Ya ben her zaman şen şakrak biriyim, o değişmiyor ama her ortamda pisleşmiyorum tabii, onu demek istemiştim. 10 sene kurumsal hayatım oldu mesela, beni düşün kurumsal şirkette, yüzbinlerce liralık toplantılarda :D

Normal hayatımda, arkadaşlarımla falan evet geyik, goygoy severim ama her yerde böyle değilim demek istemiştim.
Arkadaşlarım da pis olunca önünü alamıyoruz.

Çoğunuzu gördüm derken?
Yani en kıt bir zekaya sahip insan bile, arama motorundan, sosyal ağ ya da dostunun arkadaşının ablasının vs nin fotosunu paylaşabilir.
Gördüğün ya da görmediğin şeyin gerçekliği diye bir şey söz konusu değil.
Sen ben diğerleri vs aramızda varsa bile bacı oldu, hadım oldu yani problem yok🤣🤣
Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ve bu hassasiyet çoğunuzda illaki vardır fkdkdkdd

Ay anlatabıldım mi?

Back
X