• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Tam olarak ondan aramıyorum ama biz daha önce konuştuk benım e mailim hata verıyormuş ondan dolayı pasifti bir ara ama nerden hatırlayacak anasını atayım dkkdkdkd
Şanslı insansın kendisiyle birkaç kere ancak yazışarak iletişimim oldu onda da 7 ceddimin kulağı çınladı :KK70:

Ben de anlamaya çalışıyorum beş dakikadır falan. Anlayamadım. Düküm yok dedi, kapalı kadın hassastır dedi, gerildim dedi başta sonra gergin değilim dedi. Gösterdim dedi, beni şikayet edin deyip duruyor sürekli. Anlamadım ben hiç.
Memeni emcüklefi çocuk beynını mı djdjjddj çözemedim

Ben de anlamaya çalışıyorum beş dakikadır falan. Anlayamadım. Düküm yok dedi, kapalı kadın hassastır dedi, gerildim dedi başta sonra gergin değilim dedi. Gösterdim dedi, beni şikayet edin deyip duruyor sürekli. Anlamadım ben hiç.

Göstermek istiyor illa durduramıyoruz :KK53:

Bıyıktan dolayı erkek demedik sana. Benim de bıyığım var, erkek miyim, değilim :KK70: Yalnız yakıştı da ha valla bir hoş oldum bıyıkla ahfah
Sen bize "adamım" dedin :KK70: Kanıtları var. Biz de onun üzerine erkek olduğuna kanaat getirdik. Açtın gösterdin, değilmişsin :KK70: Yüzünü açtın yani. En azından bana sadece yüzünü açtın.

Hani nerede kanıt? Bul 890 sayfadan göster hadi bakalım :KK14:

Hem ben totosunu da açanlar olduğunu bilmiyordum o zamanlar. Bileydim ben de ona göre bir foto seçerdim.
Kusura bakma kardeş.

Hani nerede kanıt? Bul 890 sayfadan göster hadi bakalım :KK14:

Hem ben totosunu da açanlar olduğunu bilmiyordum o zamanlar. Bileydim ben de ona göre bir foto seçerdim.
Kusura bakma kardeş.
Sen yazdın hacı, bulur çıkarırım GÖREV ADAMIYIM dediğin mesajı. ADAMIYIM dedin bak.
Totoyu samimiyet ilerledikçe açtı, seninle de ilerlerse neden olmasın tatlı qıs:KK8:

Fotosunu burada paylaşsın diye ısrar etmemizi bekliyor bence.
Bıyıkları benim gibi yeni aldıysa onun heyecanı olabilir :KK53:

Bana yaptıklarını unutamıyorum rüyalarıma giriyor, travma oluştu. İfade bile koyamıyorum yazdıklarınıza korkuyorum :KK14:

Halılara baktıkça gülüyorsun değil mi?
Delilik bulaşıcıdır diye doktoruma söylemiştim.
Hepiniz bilimzel deneyimsiniz. Hepinize bulaşacak bu "sebepsiz" gülme, açıklayamayacaksınız kimselere :D

Sen de duramamış alıntılamışsın kikirdek kavrayıcı seni. "Ehi ehi sucuk bak ehi ehi"
Seni gidi senii..

Aa benim sanatlı bacımı kim elledi? Bacım göster möster ne diyorsun, klanın cinci hocası mıyım guzum ben?
Benim zaafım üc harfliye değil Lyanna Mormont Lyanna Mormont ya :KK70:

Back
X