• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yok elitist o tutmaz gangta, bildiğin gibi değil beni bir bozdu, halbukisi kraliçe demiştim yeni geldi diye jest mest yapmıştım ama faaakirliğimizi yüzümüze vurdu, bilardo topuyla tuhaf fantazik hareketleri var ama, anlamadım grey in topu araya girdi.

Ben de golf severim. Kendisini sevdim S sn0wdr0p demek masa seviyor. Hmm bu kayıtlara geçti. Bilahare bileti kesileceği gün için geri sayıyoruz hadi hayırlısı. Kaçıncı sayfada "İnanmayan okusun" naleti kendisini bulacak, bunu performansı gösterecek.

Peki sanat için soyunur musun film?

Hanfendi yazık 900 sayfadır konu sanata gelecek diye sabırla beklemiş :KK70:
Ben kimsenin donunu almadım. Don alan biri varsa cilek.yagmuru cilek.yagmuru 'dur ama o da parayla alıyor, sanmam kimsenin don aldığını.
Yokuspokus Yokuspokus ve 3nity 3nity Corona bize koymadan resim sanat felan konuşalım başlık açalım dediler.
Geldim 900 sayfayi okumadım ama her arada baktığımda üç harfli bir kelime gördüm.
Sanatın nü bir parçası olduğunu sonradan çaktım. Namısım kirlendi. Gidiyorum ben yine. Yokuspokus Yokuspokus şekerim bi ara gösteririm sana ben Dm den. Kib by. :KK8:

Burası kadınlar hamamı değil canısı.
Kadını erkeği istediği gibi okuyor zaten.
Ben senin erkek olmandan da gerilmem
(E bu kadar geyikten sonra tanıdığım biri olsun istemem o kadar) ,
Sadece senin için değil, kimse için bunun garantisi yok,
Hepimiz de farkındayız bunun..ay hayir garantisi olsun gibi bi derdim de yok ki niye şikayet edeyim.
Zan altında bıraktıysam özür dilerim, bu kadar rahatsız olacağını dusunmedim açıkçası.

Ne kadar da naif bir insansınız. Özelden dükülelim mi birbirimize?

Ben de golf severim. Kendisini sevdim S sn0wdr0p demek masa seviyor. Hmm bu kayıtlara geçti. Bilahare bileti kesileceği gün için geri sayıyoruz hadi hayırlısı. Kaçıncı sayfada "İnanmayan okusun" naleti kendisini bulacak, bunu performansı gösterecek.
Ben o kadar performanslı değilim. :confused:

Evet arkadaşlar birini daha kaçırdınız, tebrike 🤣
Biraz izin verin, korkutmayın, biraz alışsın.
Hayır o kadar nuri alco izlediğinizi iddia ediyorsunuz, insan hiç mi taktik öğrenmez..
Gazozu içirene kadar ürkütme işte

Yokuspokus Yokuspokus ve 3nity 3nity Corona bize koymadan resim sanat felan konuşalım başlık açalım dediler.
Geldim 900 sayfayi okumadım ama her arada baktığımda üç harfli bir kelime gördüm.
Sanatın nü bir parçası olduğunu sonradan çaktım. Namısım kirlendi. Gidiyorum ben yine. Yokuspokus Yokuspokus şekerim bi ara gösteririm sana ben Dm den. Kib by. :KK8:

Anam bu da ne istekli çıktı adsjakd.
Oh maşallah maşallah yavrem sen nerelerdeydin. Tamam Dmden göster gülüm, göster elbette ceylanım.

Back
X