• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yokuspokus Yokuspokus ve 3nity 3nity Corona bize koymadan resim sanat felan konuşalım başlık açalım dediler.
Geldim 900 sayfayi okumadım ama her arada baktığımda üç harfli bir kelime gördüm.
Sanatın nü bir parçası olduğunu sonradan çaktım. Namısım kirlendi. Gidiyorum ben yine. Yokuspokus Yokuspokus şekerim bi ara gösteririm sana ben Dm den. Kib by. :KK8:
Sanat sanat içindir, şekilciliğe karşıyız, o da bir sanat eseridir litfen ama.
Milyarlarca olmuş ve olacak olan ve hepsi birbirinden benzersiz bir yapı üzerine tartışıyoruz biz 3 harfli diye bizleri basite indirgemeyin ama.
İmgenin tillahı burada rica edicem.

Giderseniz gördüklerinizi ve bizleri unutun nolur😭

Yokuspokus Yokuspokus ve 3nity 3nity Corona bize koymadan resim sanat felan konuşalım başlık açalım dediler.
Geldim 900 sayfayi okumadım ama her arada baktığımda üç harfli bir kelime gördüm.
Sanatın nü bir parçası olduğunu sonradan çaktım. Namısım kirlendi. Gidiyorum ben yine. Yokuspokus Yokuspokus şekerim bi ara gösteririm sana ben Dm den. Kib by. :KK8:
Niyetleri iyiydi aslında (en azından turuncu'nun), ama bir araya gelen ekip biraz fazla uyumlu çıkınca işte yine hobi konuşuluyor da farklı hobiler oldu :D

Sensin cinsiyetçi. Niye "görev insanıyım" demiyorsun da "görev adamıyım" diyorsun? Ha? Niye? Bıyıkların var diye adam mı oldun? :KK70:

He terledi he, kamışa su bile yürüdü :KK8:

1585870998742.webp

Evet arkadaşlar birini daha kaçırdınız, tebrike 🤣
Biraz izin verin, korkutmayın, biraz alışsın.
Hayır o kadar nuri alco izlediğinizi iddia ediyorsunuz, insan hiç mi taktik öğrenmez..
Gazozu içirene kadar ürkütme işte
Bir tek cilek.yagmuru cilek.yagmuru meraklısı çıktı konunun hahfhah
İyi ki gelmiş o da ya. Erkek merkek dedim ama tatlı qısmış.

Ya sen çok fenasın
Bence yeterince değerlendiremedik seni.
Yokuspokus Yokuspokus

Gelene niye tutturuyoruz olm biz? Niye? Hepimizde ortak aynı izden yok mu? Burası Big dük klan klübü değil mi?

Kurallar:
Big dük klan klübünün ilk kuralı, big dük klan klübü hakkında konuşmamaktır. Big dük klan klübünün ikinci kuralı, big dük klan klübü hakkında konuşmamaktır. Big dük klan klübünün üçüncü kuralı, yeni gelen izi çıkana kadar tutar.

Back
X