- 18 Ekim 2018
- 8.275
- 34.511
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hazır geldim. At bacakları omuza.Banlanmayın be size bacak atacağım
Arşivime bakarken buldum da selülitsiz bacaklarımı özlemişim![]()
Ağzım durmuyo bazen napim, beni resimli zeks örtmeni, dük lab hocası, dük klan klüb başganı ilan ettiniz, benim de beynimi geri sarmaya ihtiyacım var olm kirlileri atıp 1000 devirde sıkma yaptırmayın la bana![]()
Sen banlanırsan kimin neyi tutacağına nasıl karar vereceğiz peki, bunu da düşündün mü![]()
Zengin biri konuda kaç kişi var söylesin ona göre atacağım sütun bacaklarımıNal hazır geldim. At bacakları omuza.
Şey bu
Yoga hareketi.
Bacak omuza baş ters köşe
La ben zenginim ve niye pro değilim hakkat.Zengin biri konuda kaç kişi var söylesin ona göre atacağım sütun bacaklarımı![]()
Zengin biri konuda kaç kişi var söylesin ona göre atacağım sütun bacaklarımı![]()
Birbirinize sıkı sıkı tutunun, tutun birbirinizi.![]()
Bas parayı al cidden neden pro değilsin
Bas parayı al cidden neden pro değilsinbenim de param var ama zenginlerin bir farkı olsun benim 73981639 taksitle aldığım prolukla onlarınki bir olmasın istedim
![]()
Ben gördüm raadım.Hadi at.
Sayfa yenilemekten parmağım aşındı![]()
KeçiiiiiCiddi değilim sandınız dimii
Şimdi bu bacak girintili çıkıntılı biçilmiş bir tarla adeta. Ah o gençliğim ahh
Engellerim kızım seni. Benim bacaklarım saapliKarantina uzarsa fjdjdjdj baktım dük bulamıyorum bacakla yetinirim baktım lezbiyen olurum ne edeyim
Bu ikili bizim başlıktan hangi ikili olurdu?
1.
Peki bu?
2.
![]()
Bu?
3.
4.
5.
Gökçeada mi?Eki Görüntüle 2614942
Ciddi değilim sandınız dimii
Şimdi bu bacak girintili çıkıntılı biçilmiş bir tarla adeta. Ah o gençliğim ahh
Yo dümdüz bursanın bir köyüGökçeada mi?