• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kıskandın mı :KK8:

Belki araya sıkıştırdım 😄

Benimki de biliyor. Hatta arada ilginç başlıkların linkini atarım arada bir bana bakıp ne kadar şanslı olduğunu hatırlasın diye 😄😄
Profil fotoğrafım da onunla olan bir geyiğimizden aslında 😄 bir ara fetişist gibi sitiv jobs gibi giyindim bak bugün sitiv oldum diye geziniyordum zaten o ara üye olmuştum.

Yoo ne kıskanacam ki :110: bana ne ki :110::KK61:

Ben de aynı yöntemi uyguluyorum. Hem ne kadar şanslı olduğunu bilsin diye hem de tartışırken hatırlayıp "Allah'ım buna da şükür" desin diye :KK70:
Arada da kayın aileli başlıkları atıyorum, "ben gelinin yerinde olsam böyle böyle yapardım" diyorum ki gözü korksun diye :KK70:

Yoo ne kıskanacam ki :110: bana ne ki :110::KK61:

Ben de aynı yöntemi uyguluyorum. Hem ne kadar şanslı olduğunu bilsin diye hem de tartışırken hatırlayıp "Allah'ım buna da şükür" desin diye :KK70:
Arada da kayın aileli başlıkları atıyorum, "ben gelinin yerinde olsam böyle böyle yapardım" diyorum ki gözü korksun diye :KK70:
Bir kere benim gibi birine kıskançsın deme gafletinde bulunduğu için her fırsatta kıskançlı konu atıyorum ben özellikle 😄😄

Burcum yay, yükselenim ikizler.
Ama burada da yay çok şey olmuş,
Mahalle yanarken or... saçını tararmış.
Tamam gezmeyi severiz de empatiyi de biliriz🤣

Ben götüyle bile düşünen olmuşum olm ne sızlanıyon? 2 buçuk beyin diyor, ukala dümbeleği yapmış kovaları. :KK70:

Hadi burçlarınızı seçin;
Benimki kova, yükselen ikizler:

Yay burcuyum ve daha birkaç sayfa önce "İtalya'da oteller restoranlar turist çekmek için ucuzlar, hastalık sonrası gidilebilir aslında" yorumu yapmıştım diyor, daha da bir şey demiyorum hocam.

53dd786aa9673d7b6edeebfe.webp

45473_m.webp

images.webp

Back
X