• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

3 tane evet nasıl 2 sanıyosun :)) valla çay bi kere o fışkıyı yedin mi yaş aralığı fark etmiyor :KK70: ya tertemiz 1 evlatla duracan yada duramıycan. İlkle ortancanın arası 8 yaş baya kıskandı.
Ortancayla küçüğün arası 2,5 yaş onlarda kıskanıyor çoraptan atletten tokadan bardak çatal herşeyi.
En büyükle en küçükğün arası 9 yaş bak o iyi kıskanma yokta oyun paylaşımı olmuyor böylede.
En iyisi tek yaaa bosver 🤣🤣 istedgm cevap dostm iste esim boyle dusunmuyor o yzden zor ama bilemiyorum en azndan suan istemiyor neyseki ... ileride diyor ...

Ne bileyim, ya berbatsam? Adam " :KK57: oha, o neydi beee" gibi olursa ne mok yiyecem?

Ondan dolayi

Kamu spotu: Lütfen 20li yaslarda tek bir erkege baglanmayin. Ari siz olun ve çesitli çiçeklere gidin. Bu 30lu yaslarinizda gayet yararli olacaktir.
Niye berbat olasın?
Sonuçta sen kendine güvenli, kendini tanıyan, ne istediğini bilen bir kadınsın.

En fazla karşındakiyle zevkin, beklentin uymaz. O da çok doğal, herkesle aynı zevkleri paylaşmıyoruz. İlla ki senin de zevk alacağın ve vereceğin adamlar olacak.

Kan verme pozisyonundaki ablalara bile kocaları oha o neydi be demiyor. İçin rahat olsun, sakın kendini bu konuda böyle değerlendirme.

Dayı gibi söylemedik herhalde😄
Görmek istediğimi benim için önemli olduğunu söyledim.😄 Kaybedecek vaktim yokmuş sanki o an cidden neden öyle koşturduysam
Ahhfha yine de pes demek istiyorum. Yani tamam ben de rahatım bu konularda da adama direkt "görmek istiyorum çıkar da endamını görelim" falan denmez yani :D

Niye berbat olasın?
Sonuçta sen kendine güvenli, kendini tanıyan, ne istediğini bilen bir kadınsın.

En fazla karşındakiyle zevkin, beklentin uymaz. O da çok doğal, herkesle aynı zevkleri paylaşmıyoruz. İlla ki senin de zevk alacağın ve vereceğin adamlar olacak.

Kan verme pozisyonundaki ablalara bile kocaları oha o neydi be demiyor. İçin rahat olsun, sakın kendini bu konuda böyle değerlendirme.

Ahahahaha :KK70:

Haklisin Lyannacim. Bu cümleyi herhangi bir konuda ikilemde kaldigimda, aklima getirecegim. "Daha kötüsüde var, kan verme seks pozisyonu ehehehehe" diye.

Yani öyle bir özgüven geldi ki simdi, disardan adam toplayasim var :KK70:

Ben de ruj sürdüm geçen markete gidiyoruz diye heyecanlanıp sonra ulan gerizekalı dedim maske takacaksın. :KK70:

Ben de ruj sürecektim. Sonra virüsler dudaklarıma yapışır diye düşünüp vazgeçtim :KK70:
Maske hiç aklıma gelmemişti. Apartmandan çıkınca hatırladım maskeyi "ruj zaten senin neyineymiş" dedim :KK70:

Yaa 🥺🥰
Benim gibi açıp gösterseydin keşke...yüzünü 😌

Fırsat olmadı ki, kedi çıldırıyordu bir yandan :( Veterinerde de ağladım zaten guzumu bağırttılar diye. Gözyaşlarım maskenin içinden burnuma ağzıma akarken burnumun da akmış olma ihtimalini göze alamazdım :KK70:
Açıp yüzümü gözümü de silemiyorum belki elimde minik bir virüs tanesi vardır da peçeteden akciğere ulaşır diye.
Sonra da aceleyle döndük zaten :(

Fırsat olmadı ki, kedi çıldırıyordu bir yandan :KK43: Veterinerde de ağladım zaten guzumu bağırttılar diye. Gözyaşlarım maskenin içinden burnuma ağzıma akarken burnumun da akmış olma ihtimalini göze alamazdım :KK70:
Açıp yüzümü gözümü de silemiyorum belki elimde minik bir virüs tanesi vardır da peçeteden akciğere ulaşır diye.
Sonra da aceleyle döndük zaten :KK43:
Neden bağırttılar guzunu?🥺

Back
X