• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Edepsizler üstüne alınsın artık. :confused:
Regl oldum da, canım çikolatada yüzmek istiyor, bu da beni çikolata fabrikası sahibi bir koca bulmadığım konusunda hayıflanmaya kadar götürdü, sonrası Loompaland.

Film aklima geldikçe halen içimden "Hayirsizlar! Gidip çalisin, 8 yasindaki çoçugun eline bakmanin yerine :sinirli:" diyesim geliyor. Küçükkende aklima uymazdi. Hani o kaa hastada görünmüyorlardi. Ancak yatakta bidibidi ediyorlardi.

Ben şu an tamamen bana kaçana odaklıyım gangsta :KK70:
Erdoğan'ın tekalifi milliye vurgusundan sonra bankadaki parayı çekmeyi düşünüyorum, o zaman ana para eriyecek, o zaman alacağım evde sıkıntı yaşayabilirim. Çekmezsem ve el koyarlarsa daha fena. Değneğin iki ucuna karar veremiyorum, huni takıcam herhal :KK70:

Ben silikon tabancasıynan inciler yabıştırır, lovpar kablarım hunine, yakışır bacıma. Bende de var, fistanlı bi tene, kenarı dantelli huni. İnsanın tacını böyle zamanlarda giymesi iyidir.

Ne baarıyon, ben ne bileyim ne zaman ne oldu, olay akışına hakim değilim :KK70:

Ben de stres yaptım zaten şu an, bankadan parayı çeksem mi diye düşünüyorum.

Ben çeksem nereye koyayım o kadar parayı diye düşündüğüm için çekmiyorum 😎
Inşallah sadece parayı aliyorlardir.
Külçeler iyi yatırım olmuştu onlar giderse üzülürüm 🤪

bir üyeden mesaj geldi iyi de biri gibi neyse biraz sohbet ettik
Ben şu an tamamen bana kaçana odaklıyım gangsta :KK70:
Erdoğan'ın tekalifi milliye vurgusundan sonra bankadaki parayı çekmeyi düşünüyorum, o zaman ana para eriyecek, o zaman alacağım evde sıkıntı yaşayabilirim. Çekmezsem ve el koyarlarsa daha fena. Değneğin iki ucuna karar veremiyorum, huni takıcam herhal :KK70:
Buna ne zaman vurgu yaptı bankadaki 3 binime bir şey olmasın o alınmasın
Djjddj kefen param

Back
X