• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Teşekkür ederim şekerim, evet iki kız.

Yaaa birbirinden tatlılar ama ya. :KK200: Bize üçüncüyü yaptırmak için bir komplo değil di mi bu?
Ya yüzleri hep gülsün minnoşların, hep iyi insanlarla karşılaşsınlar, ailecek hep huzurlu, mutlu ve birlikte olun.

Amin, hepimizin çocukları ve hepimiz inşallah.
2 güzel :) kardeşi olsun tamamdır.
Bizim ikisi de Kizkardeslerine karşı çok acayip bir tavır takınıyor
Icgudusel mi desem ne desem.
Hep bir gozleri onda. Surekli bir koruma telaşı. Evde sürekli bir bağrış var.
Anneeeee kiz banyoya gidiyordu tuttum
Anneeeee koz ağzına oyuncak attı çıkarttım
Anneeeeeee kız sandalyeye çıktı indirdim🤣

Loreth Loreth 3nity 3nity kardeşler, yoldaşlar yapmayın bunu. Benim de gangsta gibi doğurasım var bu ara fena halde. Öyle birbirlerini seviyorlar falan demeyin. Birbirlerinden nefret ediyorlar hep kavga ediyorlar deyin. Durdurun beni.

Gangstayla birer kız doğurun, ogullarınızla da besikten kertin. Mis🤣

Bence şöyle yap korunma ama özel bir çaba da harcama normal standart(ya da malum yontem)
Dersin ki sonra yanlışlıkla oldu

ihtimaller denizinde yüzerken çocuk oluyorsa demekki bu çocuk sana iyi gelecek
Bakalım kız mı olacak?
Biyolojik saat falan hikaye yer yapıyosun bebişim :KK53: Bizimki niye çalmıyor?:KK53:
Yooo gangsta.
Sadece senin yapasın var. Biz bir şey yapmıyoruz.
Tutmayalım.
🤣
Yap sen de. Niye bu eziyeti sadece biz çekelim ki? Sen de çek. :confused:
Şaka bir kenara, feci yorucu ama ikisinin birbirini sevdiğini filan görüyorum, cidden yelkenleri koyveriyorum. Sanırım birden fazla çocuk büyütmenin en güzel tarafı onların arasındaki sevgiye şahitlik etmek. Bakınız böyle yumuluyorlar sürekli birbirlerine. Bence şuan sevişmeye gidiyorsun Yokuspokus Yokuspokus , o çocuk buraya gelecek diye. :KK53:

...sildim bile...
Aa sende iki kız mı var? Ben niyeyse oğlan hatırlıyorum birini. Allah bağışlasın, muhabbetlerini bozmasın.

Gangsta şimdiden başlsın malum hemen olmuyormuş. Biriktire biriktire anca :KK70:

Teker teker gelin leyyn. Kara murad mıyım ben? :D

Berdel , ailelerin karşılıklı olarak kızlarını birbirine gelin vermeleri ya da evlenecek iki erkeğin, ailelerindeki kızları karşılıklı olarak kendilerine eş olarak seçmeleri ile gerçekleşen bir evlilik yöntemidir.

İdrak'le night'ı hanımağa olarak düşünsene :D

Loreth Loreth 3nity 3nity kardeşler, yoldaşlar yapmayın bunu. Benim de gangsta gibi doğurasım var bu ara fena halde. Öyle birbirlerini seviyorlar falan demeyin. Birbirlerinden nefret ediyorlar hep kavga ediyorlar deyin. Durdurun beni.

İdrak'ım Gara Muradım, bak dillere düşeceğiz, hepsi Pizanzz çıqtı.

Berdel , ailelerin karşılıklı olarak kızlarını birbirine gelin vermeleri ya da evlenecek iki erkeğin, ailelerindeki kızları karşılıklı olarak kendilerine eş olarak seçmeleri ile gerçekleşen bir evlilik yöntemidir.

İdrak'le night'ı hanımağa olarak düşünsene :KK70:

Ben daha çok ne kadar eglenecekleri kismindayim
Hanımlar siz gidin de sevişin hadi, biz senaryoyu yazar diziyi çekeriz
Yokuspokus Yokuspokus Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi

Madem yoktum bir süre bildiğim yerden dalayım konuya

Tampon kullanırken çişini yapamayacağını sanan bir arkadaşım vardı 😄

Ben de forumdaki sürtünerek sevisenlerden nasıl yaptıklarını ogrenmek istiyorum.
Bu hamilelik işi beni geriyor
Bundan sonra sürtünerek alev alacak buralar.

Back
X