• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yeni uyandık derseniz vururum!
Kahvaltı bitti, toplandı, sabah dansı hoplama zıplama yapıldı, çizgifilm izlendi, suluboya etkinliği bitti, balkonda sigara çay keyfi yapıldı üzerine şimdi otoparkçılık oynanmakta.

Pata küte dalarım ha...
Yeni uyandım...
Yataktayım hala 🙄

Bugün markete gideceğim yine, aşırı gerginim.
Dün açıklanan harita mimlenmesiyle 20 metre ötemdeki 2sitede korona vakası olduğunu görünce, civciv falan kostümü alsam da öyle çıksam dışarı diye düşünür oldum :KK53:
Ben bakmadım bilmemenin verdiği huzuru yaşıyorum yukarı da hastane var jfjfd durumu öyle düşün

Ben bakmadım bilmemenin verdiği huzuru yaşıyorum yukarı da hastane var jfjfd durumu öyle düşün
Biraz saçma bir yerde oturuyorum ben.
Ana arter şehirlerarası bir yolun üzeri, sağa giriş ve burada 10 12 siteyiz, başka hiçbir şey yok, tek yol üzeri sağ sol site, ulaşımımız geri ana artere inmek.
Tek bir market var falan filan.
Kendi başına aslında izole bölgesi gibi oturmayan girmez dönmez işi olamaz, buraya vaka girmesi, domino etkisiyle hepimize gelmesi demek.

Ondan gerim gerim gerildim😳

Biraz saçma bir yerde oturuyorum ben.
Ana arter şehirlerarası bir yolun üzeri, sağa giriş ve burada 10 12 siteyiz, başka hiçbir şey yok, tek yol üzeri sağ sol site, ulaşımımız geri ana artere inmek.
Tek bir market var falan filan.
Kendi başına aslında izole bölgesi gibi oturmayan girmez dönmez işi olamaz, buraya vaka girmesi, domino etkisiyle hepimize gelmesi demek.

Ondan gerim gerim gerildim😳
Şehrin hakkında tahmınde bulunabilir miyim?

Bugün markete gideceğim yine, aşırı gerginim.
Dün açıklanan harita mimlenmesiyle 20 metre ötemdeki 2sitede korona vakası olduğunu görünce, civciv falan kostümü alsam da öyle çıksam dışarı diye düşünür oldum :KK53:
Bu kostüm daha iyi gibi.:rapci:
IMG_20200408_120314.webp

Back
X