• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Aahahah büyüyecekler ablası.
Evde delirdiler ama, şu tanıtımlarda falan yollardır görürüm de ütopik bir şey mi yoksa realitesi var mı bilmiyorum.
Tenis oynuyorlar, dans hareketleri hoplama zıplama yapıyorlar falan.

Diyorum ya evde konsol bile yok, eşimin koloni çevresi gelip gelip oyun gecesi yapar diye aldırmadım ama çocuklardan artık mecbur kaldım.
Ütopik değil ya 10 sene öncesinin teknolojisi o 😄😄 nintendo wii de var öyle tenis oyunları. Konsolu raket gibi salladığınız ama çok küçükler 😄 onlar konsolu direkt tv ye falan atabilirler

Benim küçük aptal oldu artık.
Kendi zıplarker yere düşmezse, abisi itekliyor.
Her gün 2 3 kere kafa üstü yere düşüyor, birbirlerine zarar verme seviyesi üst limite çıktı.
Trambolinde de aynı şeyler yaşanır muhtemelen.
Onu hesaba katıp fileli dedim ya. 😃 Yoksa bizimkiler de öyle. Hokey oyuncusu gibi giydirsen ancak kurtarır.

Ütopik değil ya 10 sene öncesinin teknolojisi o 😄😄 nintendo wii de var öyle tenis oyunları. Konsolu raket gibi salladığınız ama çok küçükler 😄 onlar konsolu direkt tv ye falan atabilirler
Hah işte ondan herhangi bir cihazı olmadan hareket ve kamera sensörlü olması lazım, aparatsız :KK70:
Birkaç ay önce bir tv miz parçalandı, sırf bebelerden kaçmak için salonu yaptırdık, oraya da dadandılar.
Dün tv ye fil maskotumı atıp parçaladılar.
Ama çok şükür tv ekran koruma diye bir şey öğrendik, ondan kullanıyoruz artık.

Bayağı simülasyonun tv de olanını istiyorum.

Onu hesaba katıp fileli dedim ya. 😃 Yoksa bizimkiler de öyle. Hokey oyuncusu gibi giydirsen ancak kurtarır.
Anacım file napsın bizimkilere, yıkar geçerler.
Evde sağlam bir şey kalmadı, biz dahil.
Metal arabalar havada uçuyor, kendileri tepemizde geziyor.
Geçen büyük olan aktivite masasına çıkmış, üzerine sandalye koyup sandalyeye de çıkmış, oradan bayağı uçtu aşağı, ben de kuş yuvadan uçamadı diye izliyordum:KK70:

Hah işte ondan herhangi bir cihazı olmadan hareket ve kamera sensörlü olması lazım, aparatsız :KK70:
Birkaç ay önce bir tv miz parçalandı, sırf bebelerden kaçmak için salonu yaptırdık, oraya da dadandılar.
Dün tv ye fil maskotumı atıp parçaladılar.
Ama çok şükür tv ekran koruma diye bir şey öğrendik, ondan kullanıyoruz artık.

Bayağı simülasyonun tv de olanını istiyorum.
Xbox 360 kinect en yakın bu dediğine o zaman 😄 ama çocuklar çok küçük ya

Xbox 360 kinect en yakın bu dediğine o zaman 😄 ama çocuklar çok küçük ya
Bakacağım, s one dediler ama sevmedim onu.
Bunu da araştırayım.
Yavrularım kuruyemişten havuz yapıyor yere, anlıyor musun antep fıstığı kabuğu ve havuz diyorum.
Yüzlercesi yerde diyorum, çok fenayım çok :KK70:

Bakacağım, s one dediler ama sevmedim onu.
Bunu da araştırayım.
Yavrularım kuruyemişten havuz yapıyor yere, anlıyor musun antep fıstığı kabuğu ve havuz diyorum.
Yüzlercesi yerde diyorum, çok fenayım çok :KK70:
Top havuzu yok mu 😄 kinetik kum falan koysanız içine. Ben oynardım şu an olsa 😄

Anacım file napsın bizimkilere, yıkar geçerler.
Evde sağlam bir şey kalmadı, biz dahil.
Metal arabalar havada uçuyor, kendileri tepemizde geziyor.
Geçen büyük olan aktivite masasına çıkmış, üzerine sandalye koyup sandalyeye de çıkmış, oradan bayağı uçtu aşağı, ben de kuş yuvadan uçamadı diye izliyordum:KK70:
Haklısın, anlattıklarından sonra senin yavrulara sünger kaplı odada, sünger oyuncaklar önereceğim ama süngeri de MacGavyer gibi savaş aletine çevirebilme potansiyelini fark ettim kendilerinde. Ben gidiyorum. Bye. 🤪

Haklısın, anlattıklarından sonra senin yavrulara sünger kaplı odada, sünger oyuncaklar önereceğim ama süngeri de MacGavyer gibi savaş aletine çevirebilme potansiyelini fark ettim kendilerinde. Ben gidiyorum. Bye. 🤪
Aklına hayaline gelmeyecek şeyleri yapıyorlar.
Arabaların tekerlerindeki lastikleri çıkarıp, tekeri demiyorum tekerin lastiğini(!) burnuna ağzına sokuyor küçük, sonra bak anne sakız buldum burnuma ne teptim diyor.

Hiçbir şeysiz oyunu AbsolutPromise AbsolutPromise sayesinde buldum, hayatımın şansı dönüyor şuan.

filmdelisi filmdelisi Benim eski wii'im var ya. Sana yollardim hatta fakat annemlerde kaldi :(

Benim aklimada top havuz geldi yada trampolin.

1586364831770.webp

Bu arada dün bahsettiğim gibi içli köfte yaptım 😌 tiplerini çok şapmayın ilk defa yapıyorum. Bu nasıl içli köfte ya derseniz de haşlama şeklinde. Haşlamayı kızartmaya tercih ediyorum
IMG_20200408_180733_379.webp

Ya şu koronalı bebek konusu yüzünden doğum haritasına sardım bakayım dedim neymiş. :KK53:Ben 1 kez eşim 2 kez evlenecek çıktı. Sen beni öldürecek misin nasıl iki kez evlenirsin diye çemkiriyordum. Ölmek zorunda değilsin canım yanına ikinciyi alırım dedi :110: :110:
Ölür müsün öldürür müsün 😄😄

Ya şu koronalı bebek konusu yüzünden doğum haritasına sardım bakayım dedim neymiş. :KK53:Ben 1 kez eşim 2 kez evlenecek çıktı. Sen beni öldürecek misin nasıl iki kez evlenirsin diye çemkiriyordum. Ölmek zorunda değilsin canım yanına ikinciyi alırım dedi :110: :110:
Adamı boşayıp nafaka tazminat mis gibi yaşıyorsundur belki :D

Back
X