Coronasavar

Atladığım bir yer yoksa sevgilisiyle aralarında çok yaş farkı var diyeyim. Gerisi için bir şey yazamam. Kafamdaki tahmini yazarsam suçlama olabilir. Bak işte konusuna timeline a falan
Evli ama belki daha önceki sevgilisidir olabılır de hajaja ben şimdi bakacam

Bilmiyorum o konuyu :KK53: ahaja

Başlığı hatırlamıyorum da muavin duyarı kasa kasa perişan olmuştu.
Evden çok uzak kalıyorlarmış, insanlarla uğraşıyorlarmış, kimse onlar için sesini çıkarmıyormuş vs...
"Askerler ne yapsın, doktorlar ne yapsın, x ne yapsın" diyen herkese muavinlerin işi daha zor diye çemkirmişti asdfghj
"E biz ne yapabiliriz" diyoruz, muavinler için sesimizi çıkarmamız lazım falan diyordu :KK70:

Başlığı hatırlamıyorum da muavin duyarı kasa kasa perişan olmuştu.
Evden çok uzak kalıyorlarmış, insanlarla uğraşıyorlarmış, kimse onlar için sesini çıkarmıyormuş vs...
"Askerler ne yapsın, doktorlar ne yapsın, x ne yapsın" diyen herkese muavinlerin işi daha zor diye çemkirmişti asdfghj
"E biz ne yapabiliriz" diyoruz, muavinler için sesimizi çıkarmamız lazım falan diyordu :KK70:
Haklı yani bi yerde. Temelde aynı işi havada yapan insanlar kaç katı para kazanıyor :KK53:

Evet yakaladınız beni, ben Malum turizmde çalışan, uyuyan bayan yolcunun üstüne su döken muavinim .:KK45:

Az önce genital estetik bölümünde hymenoplasti geçirmiş birinin sorusunu gördüm.
"Aaayy inanmıyorum, fotoğraf atsana" diyenlere "tamam" demiş asdfgh

Yani çok da kasmayıp söylesen mi acaba :KK53:
Ya biz de burada fotoğraf atıyoruz sanalım😄😄

Ya düşündüğüm şey konuların geçişinden dolayı bir varsayım. Şimdi bunu yazsam o veya her gece bizi stalklayanlar okusa bassa kibi yanarım 😬

Back
X