Coronasavar

Dış mihraklar hepimize banlamalik konu ile geliyor turuncu. Kendimize hakim olmamiz lazim.
Hassas konulardan vuruyorlar.
Hepimizi öğrenmişler.
Lyanna dikkat et bacım, meme konusu gelebilir her an.
Gerci o senin hassas değil kuvvetli yanın.
Olsun..dikkat et yine de.

Hassas konulardan vuruyorlar.
Hepimizi öğrenmişler.
Lyanna dikkat et bacım, meme konusu gelebilir her an.
Gerci o senin hassas değil kuvvetli yanın.
Olsun..dikkat et yine de.
Meme konusundan banlanmam herhalde, buyuk konusmak gibi olmasin. Buyuk konusmak derken ajshs kutumda büyük hissediyorum o ayri.

Bu konuda kk da bişey yazmadığıma göre ya bi tanıdığımsın çaktırmıyorsun:KK57: yada hislerin çok güçlü:KK70:
Temiz kalpliyim demek ve ben bile farkında değilim. :KK53: Ya ben burada boy boy çarşaf çarşaf fotoğraflarımı paylaştım Limonsuzzz, hiçbirine denk gelmedin demek tanıdık olup olmadığımızı kesiteremediğine göre. Ama için rahatlasın, etrafımda üçüncü çocuk düşünen kimse yok. Ekseriyetle var olan 1 ya da 2 çocuklarından yaka silken tipler var. :confused:

Temiz kalpliyim demek ve ben bile farkında değilim. :KK53: Ya ben burada boy boy çarşaf çarşaf fotoğraflarımı paylaştım Limonsuzzz, hiçbirine denk gelmedin demek tanıdık olup olmadığımızı kesiteremediğine göre. Ama için rahatlasın, etrafımda üçüncü çocuk düşünen kimse yok. Ekseriyetle var olan 1 ya da 2 çocuklarından yaka silken tipler var. :confused:
Ya ben birinizi gordum ruyamda dun. Ya sen ya neverdi ama tek cocuk vardi.

Aa yok ben kaçırmışım büyük kayıptayım:olamaz: bence de temiz kalplisin 😍

Ah yabanım elmam istiyordu 3. Yu. :(
Gitmeyeydi de beni de tek bırakmamış olurdu.

Ya ben buna her seferinde guluyorum ve artik magazanin sarkisi çaldığı an aklima bu geliyor :D
PhotoGrid_1587895707773.webp

Ya ben buna her seferinde guluyorum ve artik magazanin sarkisi çaldığı an aklima bu geliyor :KK70:
Eki Görüntüle 2625601
Ahshdjjsfjsjs
Çok iyiymiş.
Benim de bir arkadaşım cagnim sana sarı laleler aldım şarkısını,
Sana sarı tangalar aldim, sali pazarindaann diye söylüyormuş
Uzun hali aklımda kalmadi🤣

1 haftada 3 kilo vermişim😬 kilo vermek isteyen formülü biliyor
Öküz gibi yediğimi düşünüyordum, 1 haftadır da spor yapmıyorum ama 1 kilo vermişim ben de. 56 kiloyum şimcik. Ama sen verme Abso, zaten kürdan gibi insansın. Eriyerek buharlaşmayı mı düşünüyorsun? :confused:

Back
X