Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hoşgeldin bacım. Lütfen sırayla banlanın ya.Selam kızlar, yalnız o ne bandı öyle. Hem de sokağa çıkma yasağı varken, hem de sıkılırken![]()
Kalkış hızı da mı önemliYeterince hızlı kalkamıyorsun demek. Pes etme.
Ay hoşgeldin bacım. Lütfen sırayla banlanın ya.
Hah biri geldi, kaldı üçü.Selam kızlar, yalnız o ne bandı öyle. Hem de sokağa çıkma yasağı varken, hem de sıkılırken![]()
Hah biri geldi, kaldı üçü.
Hoşgeldin bebeem.
Ay yanıma taze yazmıs he ben tazeyim taptaze açılmamıs goncagülümAy niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.
Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.
4 çocuklu3nity , 3 çocuklu
Loreth , 2 çocuklu @filmdelisi ve @Yabanelma , 1 çocuklu @GangstaWalk , @Idrakyollariiltihabi , @Arya_Stark01 ve
Alicja , çocuksuz evli @KudrAlobar , @Estraven ve
NeverOne , sevgilili
cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.
Bir tek nişanlı yok.
Erkeğin genetiği bu. Hem hepsi aldatır hemde sürekli üremek isterler![]()
Senin gibiler yüzünden bizim sim kocişlerimiz güvende değil. Kocişim yapmaz ama siz baştan çıkarıyorsunuz onları. Evli adamı öbmeye çalışmak ne demek.
Evlenmeden olmaz böyle şeyler. Gerçi adam evliymiş. Kafam karıştı kim kiminle evlenmeden olmuyordu![]()
Tazeyi sana mı yazmışım, bir daha oku bakalım ufku geniş kendisi küçük vanderAy yanıma taze yazmıs he ben tazeyim taptaze açılmamıs goncagülüm
Bir gün bdv'de evli barklı adamla takılan birine laf söylediğimde bu yazdıklarımı bulup gerçek sanmaz umarım.
"Sen korona zamanı festivallerde evli herifleri ayartırken iyiydi, sen önce kendine bak" dese tüm oklar bana çevrilir. Anlamadan dinlemeden linç ederler beni, yazık olur bana![]()
Ben asıl pandemi varken bdvde eşimin telefonu, kocamın sosyal medyası falan diye konular patlar diyordum.Yapmayan fırsatını bulamıyordur bacım. İşi yoğundur, tipi yeterli değildir, pandemi vardır vs...
Yoksa hepsi %1500 aldatır![]()
HoşgeldinSelam kızlar, yalnız o ne bandı öyle. Hem de sokağa çıkma yasağı varken, hem de sıkılırken![]()
Pandemi zamanı hele daha çok aldatır. Yakalamıyorlar diye aldatılmıyorlar sanmasın kimse. Erkeğin genetiği bu. İnanmayan 562 sayfa evrim hakkında okusunYapmayan fırsatını bulamıyordur bacım. İşi yoğundur, tipi yeterli değildir, pandemi vardır vs...
Yoksa hepsi %1500 aldatır![]()
Hoşbulduk neverone hanım nasılsınız?HoşgeldinAlicja
Eskiden ne güzel giflerimiz vardıPandemi zamanı hele daha çok aldatır. Yakalamıyorlar diye aldatılmıyorlar sanmasın kimse. Erkeğin genetiği bu. İnanmayan 562 sayfa evrim hakkında okusun
Adam haklı
İyiyiz efenim gözlerimiz yollarda kaldı yokluğunuzda. siz nasılsınız?Hoşbulduk neverone hanım nasılsınız?
İyiyiz efenim gözlerimiz yollarda kaldı yokluğunuzda. siz nasılsınız?