- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Kolay gelsin ☺ nerelerdeydin özlettin![]()
İçsel yolculuğa çıktım bacım. Çamaşır suyuyla:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin ☺ nerelerdeydin özlettin![]()
Gü nay dınevet daha yeni ayılabildim
Ben yiyemiyorum biliyorsunOooo kimler gelmiş...AbsolutPromise ... Konuna atlayan sazanları mısır ununa bulayıp mı kızarttın, buğulama mı yaptın? Şahsen kızartma severim. Buğulama kokuyor ya...
![]()
Soğuk bekledim bende ama alttan alttan bir sıcaklık gelip duruyorduMapus soğuk muydu canım?![]()
Yazları sıcak ve kurak oluyorBen yiyemiyorum biliyorsunsize afiyet olsun
Soğuk bekledim bende ama alttan alttan bir sıcaklık gelip duruyordu![]()
ÖyleymişYazları sıcak ve kurak oluyor![]()
Bende çıksam iyi olur aslında. Çamaşır suyu çağırıyor ama çok üşeniyorumİçsel yolculuğa çıktım bacım. Çamaşır suyuyla:))
Gözyaşım pıt. Tam şüphelenmesem de biraz inanmıştım ben de.Oooo kimler gelmiş...AbsolutPromise ... Konuna atlayan sazanları mısır ununa bulayıp mı kızarttın, buğulama mı yaptın? Şahsen kızartma severim. Buğulama kokuyor ya...
![]()
?Gözyaşım pıt. Tam şüphelensem de biraz inanmıştım ben de.![]()
Tam şüphelenmesem de. Yanlış yazmışım.
Yanlış yere mi yazdın yoksaGözyaşım pıt. Tam şüphelensem de biraz inanmıştım ben de.![]()
Hayır bahsedilen konuyla ilgili yazdım. ☹Yanlış yere mi yazdın yoksa![]()
Yanlış anlamışımHayır bahsedilen konuyla ilgili yazdım. ☹
Aman, KK tarihindeki sazanlıklarımı yazsam, Meydan Larousse'la kapışır.Gözyaşım pıt. Tam şüphelensem de biraz inanmıştım ben de.![]()
Hangi kilo?Öyleymişsıcaktan kilo verip geldim resmen
Bizimde camlar içler acısıBende çıksam iyi olur aslında. Çamaşır suyu çağırıyor ama çok üşeniyorum![]()
Bacaklar gitmesin ya, hayııırr! Bacaklar da giderse geriye 10 cm'lik üst beden kalır yalnızca.Hangi kilo?
gitti bacaklar görüyor musun![]()
Dışarı çıkma ihtimalin olsa da yepyeni bi mikrofiber bez alsan. Yeni olunca heveslenir silerdinBizimde camlar içler acısı
Bir zahmet silinmesi lazım ama kısmet ne zaman silinir bilmiyorum![]()
Kafam hover edecek sadeceBacaklar gitmesin ya, hayııırr! Bacaklar da giderse geriye 10 cm'lik üst beden kalır yalnızca.![]()