- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi DeryaOnDiet
-
Iyi yolculuklar canim kizina, sagsaglim gidip gelsin. Gayet guzel uyarilarda bulunmussun. Umarim kisa surede caresini bulup geri kalan tasiyicilari iyilestirirler.çok güzel bilgiler palaşmışsın canım.yarın kızım tatile geliyor istanbul havalimanında bulunacak uluslararası havalimanı olunca bende bu tarz uyarılarda bulundum maske al , eldiven tak kimse ile temas etme şeklinde.
Umarim kisa surede daha fazla yayilmadan caresini bulurlar canim. son gunlerde google da en cok aranan konu olmusCok guzel bilgiler Deryacim, bizlerle paylastigin icin tesekkur ederiz.
ölümlerin belirtilen rakamların çok üstünde olduğu yönünde iddialar var.umarım internet yalancıdır.Umarim kisa surede daha fazla yayilmadan caresini bulurlar canim. son gunlerde google da en cok aranan konu olmus
Pek sanmiyorum genelde tam aksine daha abartiyor medya bu tur olaylari.ölümlerin belirtilen rakamların çok üstünde olduğu yönünde iddialar var.umarım internet yalancıdır.
Görmedim ben hangi şehirdeymiş?Turkiyedede gorulmus bakan aciklama yapti simdi
Şehrini söylemedi hasta mahremiyetinden dolayıGörmedim ben hangi şehirdeymiş?
Gizli tutuluyormus sadece bir erkek oldugunu soylediGörmedim ben hangi şehirdeymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?