- Konu Sahibi humukulasyon
-
Devlet ünileri o konuda üşengeç biraz bence aslında hak da veriyorum akademik takvimi tekrar düzenlemeleri gerekecek vs vsBen ders verme amaçlı her hafta izmire gidiyorum istanbuldan bir günlüğüne. İzmirde üni iptal olmazsa buradan alıp oraya bulaştırabilirim. Her yer ara vermeli eğitime, yoksa anlamsız
Ay çok güzel bir fikir verdiniz hastaneden bilgi almak konusunda teşekkürler
Yani şu an şehit sayısıyla ilgili konuşmanız siyasi değil öyle mi? Mune ye bildiriyorum ben, o karar versin o halde, polemiğinize dahil olmayayım
Aman eksik kalmayın oradanda yazınben size özelden yazacağım zira terbiyesizliğiniz hat safhada..
Öncesinde evinde evcil hayvanı olanlarin bagisiklik sistemi daha güclü olur gibi bisey okudum
Dogru olabilir mi ki ?
Yurt dışında da çogu kisinin evcili var ama hastalik ilerliyor
Haklısınız kusura bakmayınKavgayı bir kenara bırakır mi bazı kişiler? Konu kapanacak sonunda bu yüzden
Bir konferansta bir mikrobiyolog çocuklarda etkısının çok az olduğunu çok hafif atlattıklarını söylediÇocuklar için söyleniyor bu ama doğruluğunu bilemiyorum
Şu aşamada evcillerimiz bizden bir şey kapmasın başka bir isteğim yok
Ben bu konuyu veterinerimiz ile görüştüm ne kadar doğru yanlış bilemiyorum..Çocuklar için söyleniyor bu ama doğruluğunu bilemiyorum
Şu aşamada evcillerimiz bizden bir şey kapmasın başka bir isteğim yok
Gectigi vakalar olmus galiba çin ve abd dearkadaşlar kafama birşey takıldı ben sormayı unuttum hayvanıma benden virüs gelir mi?bu insandan hayvana geçiyor mu?veteriner arkadaş varsa bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Geçen bir iki vaka vararkadaşlar kafama birşey takıldı ben sormayı unuttum hayvanıma benden virüs gelir mi?bu insandan hayvana geçiyor mu?veteriner arkadaş varsa bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?