• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corpus callosum agenizisi

Benim yakın bi tanıdıgımın bebegi capus colozumu eksik dogdu onun için bilgi almak istedim

Merhabalar öncelikle sakin olun güzel bir hamilelik geçirmenizi temenni ediyorum bugünleri geçiren bir anne olarak çok kötü günler yaşadım dediğiniz gibi nefes alamadım günlerce saatlerce ağladım amaaa boşaymış diyorum şimdi benim çocuğum da da sağ ve sol ventrükülde genişlik vardı 11 di öğrendiğimde Doğuma kadar 17 18 oldu MR çekildi ordada cca onaylandı heyete gireceksin denildi hiç girmedim hergün dua ettim Doğum yaptım ultrasyon çekildi yine aynı Sonuç çıktı şuannn dünyalar tatlısı zekisi bir oğlum var hiç bir problem olmadı herşey normal ilerledi konuşması yürümesi şükürler olsun hiç bir sıkıntımız Yok biraz fazla zeki:)) içinizi ferah tutun her cca kötü olacak diye bişey Yok yanında seyreden başka bir anomalide yokmuş inşallahhh herşey yolunda gider sağlıkla yavrunuza kavuşun
bende aynı sıkıntı kızım da vardı doğru söyluyorsunuz fazla zekı oluyorlar bende o sıvı bırıkımı degıl zeka bırıkımı dıyorum lütfen sizlerde korkmayın hıc bırsey olmayacak benımde dogumda kapandı tek taraflıydı 3 tane tanıdıgım var erkek cocukları ve hıc bır sıkıntısı yok.

bende aynı sıkıntı kızım da vardı doğru söyluyorsunuz fazla zekı oluyorlar bende o sıvı bırıkımı degıl zeka bırıkımı dıyorum lütfen sizlerde korkmayın hıc bırsey olmayacak benımde dogumda kapandı tek taraflıydı 3 tane tanıdıgım var erkek cocukları ve hıc bır sıkıntısı yok.
🙏🙏çok şükür sizde cca var değil mi sıvı bitti ama cca teşhisi konuldu bende burda bir umut olur diye girip yazıyorum ben çok kötü günler yaşadın bir kişiye umut oluyorsa ne mutlu

iyi aksamlar bende 6 aylik hamileyim corpus collosum agenizisi ultrasyonla.goruldu sag sol ventrikuler 10 sinirinda olculdu emarla sivi alinmak istendi ama kabul etmedim her halukarda kabulum

iyi aksamlar bende 6 aylik hamileyim corpus collosum agenizisi ultrasyonla.goruldu sag sol ventrikuler 10 sinirinda olculdu emarla sivi alinmak istendi ama kabul etmedim her halukarda kabulum
Merhaba, yani corpus kallasum hiç mi yok, yoksa uzunluğu beklenenden kısa mı çıktı?

banada dediler vsd var diye corpus collosum agenesizi var dediler doguma kadar kapanadabilir dedi kalpteki delik icin sivi almak istediler ama istemedim her halukarda kabulum

Back
X