- 12 Mart 2021
- 9
- 1
- 6
- 38
- Konu Sahibi Mervegamze
Benim yakın bi tanıdıgımın bebegi capus colozumu eksik dogdu onun için bilgi almak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla sıhhatle büyür rabbim acılarını göstertmesinBenim yakın bi tanıdıgımın bebegi capus colozumu eksik dogdu onun için bilgi almak istedim
Amin inşallahhÇok güzel çok geçmiş olsun rabbim acısını yaşatmasın
Amin teşekkür ederimİnşallah sağlıkla sıhhatle büyür rabbim acılarını göstertmesin
bende aynı sıkıntı kızım da vardı doğru söyluyorsunuz fazla zekı oluyorlar bende o sıvı bırıkımı degıl zeka bırıkımı dıyorum lütfen sizlerde korkmayın hıc bırsey olmayacak benımde dogumda kapandı tek taraflıydı 3 tane tanıdıgım var erkek cocukları ve hıc bır sıkıntısı yok.Merhabalar öncelikle sakin olun güzel bir hamilelik geçirmenizi temenni ediyorum bugünleri geçiren bir anne olarak çok kötü günler yaşadım dediğiniz gibi nefes alamadım günlerce saatlerce ağladım amaaa boşaymış diyorum şimdi benim çocuğum da da sağ ve sol ventrükülde genişlik vardı 11 di öğrendiğimde Doğuma kadar 17 18 oldu MR çekildi ordada cca onaylandı heyete gireceksin denildi hiç girmedim hergün dua ettim Doğum yaptım ultrasyon çekildi yine aynı Sonuç çıktı şuannn dünyalar tatlısı zekisi bir oğlum var hiç bir problem olmadı herşey normal ilerledi konuşması yürümesi şükürler olsun hiç bir sıkıntımız Yok biraz fazla zeki:)) içinizi ferah tutun her cca kötü olacak diye bişey Yok yanında seyreden başka bir anomalide yokmuş inşallahhh herşey yolunda gider sağlıkla yavrunuza kavuşun
bende aynı sıkıntı kızım da vardı doğru söyluyorsunuz fazla zekı oluyorlar bende o sıvı bırıkımı degıl zeka bırıkımı dıyorum lütfen sizlerde korkmayın hıc bırsey olmayacak benımde dogumda kapandı tek taraflıydı 3 tane tanıdıgım var erkek cocukları ve hıc bır sıkıntısı yok.
Merhaba, yani corpus kallasum hiç mi yok, yoksa uzunluğu beklenenden kısa mı çıktı?iyi aksamlar bende 6 aylik hamileyim corpus collosum agenizisi ultrasyonla.goruldu sag sol ventrikuler 10 sinirinda olculdu emarla sivi alinmak istendi ama kabul etmedim her halukarda kabulum
Bizim de hiç Yok oluşmamış onu da belirteyim arkadaşlar rabbim sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallahMerhaba, yani corpus kallasum hiç mi yok, yoksa uzunluğu beklenenden kısa mı çıktı?
Anladım. Bana 20 mm dendi. Ve ne anlama geldiğini hiç bilmiyorum.hic yok dendi
Anladım. Bana 20 mm dendi. Ve ne anlama geldiğini hiçhic yok dendi
Sıvı aldırmak istediler ama bu sebepten değil. Bunu önemsemediler. Kalbimde ufak delik var o yüzden sıvı verdim. İlk sonuçlar temiz. 3 hafta sonra hepsi çıkacak.sivi almak istediler mi
Yanlış olmuş. Çocuğun kalbinde demek istedim. Perimembronöz vsd varmış 1 mm.kalbimde yazmissiniz sizin kalbinizdemi cocugun kalbindemi
Doğum yaptınız mı acaba ? Ya da kaçıncı haftsdasınız?banada dediler vsd var diye corpus collosum agenesizi var dediler doguma kadar kapanadabilir dedi kalpteki delik icin sivi almak istediler ama istemedim her halukarda kabulum
Ben de tam 24 deyim. Amniyosentez yaptırayım kafam rahat etsin deidm. Hiç riskli bir operasyon değil. Hiç acılı değil. Tavsiye ederim.24. haftadayim siz