Corum///19

kuzeyyy

kaan'ım diğer yarımsın
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
640
6
44
hemşerilerim nerelerdesiniz :1hug: :1hug: gelinde bir sarılıp koklaşalım :)
 
yaww hergün onlarca üye ekleniyor bir tane çorumlu yok ortalarda :uhoh: :uhoh:
 
aha buldum walla sonunda arzum canım çok sevindim ayrıca hoşgeldin olsun bende ankarada doğdum büyüdüm ve bir kez gördüm sadece evlenene kadar kütüğümde ordaydı canım hemşerim :1hug: :nanaktan öp:


olmazmı kakulecim çankırı,çorum,yozgat bunlar ayrılmaz üçlülerdir gelsende söz verdm öpecem :nanaktan öp: :1hug:
 
kakule .!.:
İÇ ANADOLU'LU OLSUN ÇAMURDAN OLSUN DİMİİİ...
LA NOLİY BURDA LA NOLİİİY, KIZ PALA O BEBEK SENİN KÜÇÜK PALAMI YOKSA??? AÇ BIRAKMIŞSIN GALİBA MEME EMİŞİNE BAKSANA NASILDA CORP CORP EMİYO ÖLE GARİBİM VAH VAH BAYA AÇ KALMIŞ GÖNDERDE BEN EMZİREYİM BARİİ:biggrin: KUZUCUM NEDİMEK İSTEDİİMİ ANLAR:smilewinkgrin: HAAAA KIZLAR BENDE BU ARADA SAMSUNLUYUM YANİİ HANİİ SAMSUNA GİDERKENE ÇORUMDAN GEÇİYOSYA ONDAN ŞEYETTİYDİM YANİİ, EÇÇÜK UCUNDAN HEMŞERİYİM BENDE KUZEYCİM:biggrin:
 
royallimmmm ben seni öperim. sen nereli olursan ol... hatta tüm kk yı öperim ben gelin yaklaşın bakemmm.. şşşlllaaapppsssss oldumu....
 
geldim hülyacım canım hemşerim işlerim yoğunda bu aralar biraz çok sevindim sesim duyuluyor sonunda :) kız hemşom ne işin var senin şırnaklarda söyle bakim hangi rüzgar attı seni oralara :)

arzucum canım bende seni tanımayı çok isterim inşallah neden olmasın ki :1hug:

kakulem canım yozgatlım haklısın türkiyemin her bölgesinin insanı güzelde iç anadoluda bambaşka canım :) diğer arkadaşlarım kızmasınlar bana şaka şaka

royalim biz çorumlular çok cana yakın insanlarızdır :) gel bak öpimde gör :nanaktan öp:

kalimeram çorumun içerisinden geçiyorsan o da yeterli ayrıca biz ankaradanda hemşeri sayılırız seninle :1hug:

hepinizi sevgiyle kucaklıyor:1hug: ve çok çok :nanaktan öp: :nanaktan öp:
 
Valla Kuzeyy cim eşimin taini çıktı buraya 2 yıl bitti burda..Yaşamaya çalışıyoruz işte..Hemşerimin olması hoşuma gitti kk de..buram buram memleketim koktu sanki..görüşmek üzere canım:)
 
hülya canan .!.:
Valla Kuzeyy cim eşimin taini çıktı buraya 2 yıl bitti burda..Yaşamaya çalışıyoruz işte..Hemşerimin olması hoşuma gitti kk de..buram buram memleketim koktu sanki..görüşmek üzere canım:)


canım benim ne demişler doğduğun yer deyil doyduğun yer sağlık olsun bende çok sevindim her zaman yazışalım olurmu tatlım :)
 
canım hemşolarım sizlerden uzun bir süre uzak kaldım tatildeydim itiraf etmeliyim özlemişim kk'yı ama bırak bir ayı bir gün ayrı kalsan hızına değişimine yetişemiyorsun buranın ben yokken neler olmuş neler birden yabancı hissttim kendimi walla :)

nisacım canım hoşgeldin sende bu arada :)
 
Selda aynı dertten muzdaribiz sanırım..sağlık olsun..hoşgeldin bu arada.
 
hoşbulduk hülya sağol.sen neden gurbetçisin.benim eşim astsb. şuan ığdırdayız.
Askerle evli olmak çok zormuş.
 
X