çorumda kadın doğum doktoru

gumus19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
2.533
581
113
Çorum
slm herkese yeni üyeyim 3 kaybım var 4. denemedeyiz çorumda gitcek doktor bulamıyorum en son ziya kalem dedik ama bide rahimde perde alındı doktor tekrarlar dedi yaşayan varmı

selam bende çorum da iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum ama herkes farklı bişey söylüyor ben de çok kararsız kaldım şu anda özel hastanede Sait Altan Uykur var ona gidiyrum fena değil sanırım

altanın makineler cok kötü onada gittim onuda beğenmedim cok yanlış yönlendirdi bizi ve bikaç arkadaşımı dediğim gibi en son ziya kalem oda ücret biraz pahalı ama giden herkes cok memnun ultrasonu fln cok güzelmiş

altan bey nasıl yanlış yönlendirdi sizi ben altan beyde bir kaç aydır tedavi görüyodum benim yumurta gelişimi ile ilgili sıkıntım vardı nihayet geçen ay hamile kaldım malesef iki hafta sonra boş gebelik olduğu anlaşıldı geçen hafta kürtaj oldum ;(

slm herkese yeni üyeyim 3 kaybım var 4. denemedeyiz çorumda gitcek doktor bulamıyorum en son ziya kalem dedik ama bide rahimde perde alındı doktor tekrarlar dedi yaşayan varmı

merhaba çorumu bilmiyorum ama yozgat şifa da nazmiye şentürk var ben onu tavsiye edebilirm aslen ankaralıyım 9 doktor gezdim en iyi yerdi

beni ve arkadaşımı ankaraya yönlendirdi direk sonra ikili testi yapmamış ense kalınlığını ölçmemiş zaten benden önce biri vardı onada ondan öncekinede ezberlemiş gibi 1,3mm diyo fln test sonucu gayet iyidi 2 hafta sonra bebeğin ense kalınlığı 5 mm cıktı hemen ankaraya git dedi o telaşla zor düştük ankaraya sonuc olarak bebek öldü ama adam bişey bilmiyo ultrasonu karıncalı gösteriyo bebeği zor görüyoduk memnun olanda vardır belki çok konuşuyo ya bişey biliyo zannediyolar

kafam çok karıştı aslında daha vakit var sonuşta yeni kürtaj oldum beklemem lazım ama neyse
bir de bana Tünay Efetürk'ü tavsiye ettiler devlet hastanesine mart gibi gelmiş ben hiç gitmedim ama bi görmeyi düşünüyorum...

hiç duymadım bi denemek lazım ama devlet hastaneside zor ya gecen bi muayne olıyım dedim 53.sıra verdiler hemen elitparka gectim valla ziya kalem kafama iyşi yerleşti bakalım 13 haziran bi gelsin bakıcaz

Kızlar çorumda öğrenciyim. dolgu ve diş çekimi yaptırcam da tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı çorum ağız dişte…

bende çorumdayım ve 22 haftalık hamileyim en başından beri özel hastaneye sabri laçine gittim halada ona gidiyorum şimdilik iyi ama sonrasını bilemiyorum benim sorunumda normalden çok korkuyor olmam bu yüzden ben sezeryan istiyorum fakat yaparmı onu bilemiyorum işte bu yüzden biraz tedirginim ama sana birisini önerme konusunda bir fikrim yok doktor seçmekte önermekte çok zor bir iş allah hepimize yardım etsin.....

Kızlar çorumda öğrenciyim. dolgu ve diş çekimi yaptırcam da tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı çorum ağız dişte…
nurhan cakır var hala gitmediysen eşim gitmişti memnun kalmıştı
doktorların sezeryan işine geliyo hele sabri laçin herşeyin kolayına kaçıyo bnce sezeryan olursun istediğini söyle ne diycek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…