country mobilya

sweetlove97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
24
6
Merhaba bayanlar Salon icin country unite ve konsol ariyorum bir kac model baktim bugun ama kafam karisik evinde country mobilya kullanan arkadaslar nerden hangi model aldiniz resim atabilecek arkadaslar varsa atarlarsa cok sevinirim :)

tv ünitesi.jpg
bu tarz birşeymi arıyorsun

Canım ben modoko adres mobilyadan almıştım memnunum fotosu hazır yok şu an maalesef piyasadan biraz yüksek ama ben çok severek kullanıyorum

bunun arkası olmayan modelini arıyorum sadece sehpa gibi bunların üstü doğal tahta olan modellerinde bunun gibi gördüm çok hoş istersem arka kısmı takılmayıp sehpa gibi kullanılabiliyormuş bu da çok güzelmiş teşekkürler:)
İnşAllah gönlünüze göre bir model bulursunuz.Ben de bu model alacağım ama dediğiniz gibi arka kısmını söktürüp dolapları duvara monte ettirmeyi düşünüyorum :)

İnşAllah gönlünüze göre bir model bulursunuz.Ben de bu model alacağım ama dediğiniz gibi arka kısmını söktürüp dolapları duvara monte ettirmeyi düşünüyorum :)
Ben bir model begendim arkalikli alt kismi cok hos ustunde minicik vitrini var arka kismini ve vitrini taktirmayacagim vitrini konsolun yanina tek koyup arkaliktanda yatak basi yapicamm :))umarim sizde begrndiginiz bi model bulursunuz

benım konsolum su
bellona1.jpg
tv unıtemde su fakat bunun yanında ıkı tane bufesı var ben bufesız olanını aldım sadece tv masası gıbı duruyor
bellona2.jpg
yanı o tv masasının yanındakı bufeler ıptal edılebılıyor

Evet bu modeli gormustum nette ama beyz yerleri biraz damarli gibi geldi oyle mi acaba? Bende sadece tv sehpasi olarak kullanmak istiyorum.Gulr gule kullanin :)
ıh baktım emın olmak ıcın damarlı degıl
tesekkur ederım :KK68:

Damarli degilse cok guzel bir de gorduklerim arasinda en duz takimlardan biri cogu cok fazla islemeli avangarda kacmis gibi
aynen bellonanın komple venture serısını evıme aldım salon yatak odası yemek odası ...
netden bı bak ıstersen bellona venture dıye guzel seyler var baska tv unıtelerıde var:KK39:

mesela baska bı tv sehbası daha
tv sehba.JPG
ben kulplarına bayılmıstım bu setın ve ıcı cok genıs fazlada yer kaplamıyor

Arkadaşım ben kendi ünitemi özelden sana attım ilk kez böyle bişey denedim umarım başarmışımdır.sana bi fikir olur

benim yok ama kelebek mobilya, bir avm ye stand açmıştı orada muhteşem ürünler gördüm, bir göz atın isterseniz

Benim ki de böyle rafları yok tabii kendi evim olmadığı için o kadar detaya girmedim..
İnşallah kendi evim olduğu zaman detayları konuşturacağım.. :KK51:

isra-tv-modeli.jpg

Merhaba Canm,

Yatak odamı masko da beğendiğim bir modeli tanıdık bir mobilyacıya Eyüp modesa da yaptrdm çook severek kullanıyorum.
Allah gönlüne göre versin inş sennde

X