- 4 Haziran 2015
- 2
- 0
- 36
- Konu Sahibi LeylaCoban
Arkadaşlar öncelikle babamdan dolayı 20 senedir Fransa'da yasıyorduk babamın emekli olmasından sonra Türkiyeye döndük Fransada çok kullandığım ve fransada çok ünlü olan bir markadır courréges hatta kendi tasarım aracları bile vardır estee lauder ile anlaşma yaptılar ancak Fransada kullandıgım ancak Türkiyede ne kadar araştırdıysamda bulamadım gittigidiyor'da gecen buldum ve satıcısı ile konustum ve belgelerine ikna olarak satın aldım ürün fransadaki kullandıgım ürünün aynısı ve adıma faturası kesilmiş bir fransız türk olarak bu yaz değişik kokmak istiyorsanız mutlaka deneyin ama bu tabiki sadece bir tavsiye özellikle rose ve blanc favorilerim sabah rose akşam dışarı çıkarken blanc kullanıyorum eğer piyasada dolaşan aynı kokulardan sıkıldıysanız denemenizi şiddetle tavsiye ederim gittigidiyor'a courreges yazmanız yeterli link vermek istemiyorum zaten türkiyede tek satan yer orası reklam yapıyormusum gibi anlaşılmak istemem sadece bilgimi değerli türk hanımları ile paylaşmak istedim iyi günler herkese.