- 15 Ekim 2016
- 7.250
- 13.011
- 248
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Denedik oldu diyor ayolSaçma sapan aşı karşıtlarının lafına bakmayın siz ya..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedik oldu diyor ayolSaçma sapan aşı karşıtlarının lafına bakmayın siz ya..
Kesinlikle katılıyorum.
Nasıl bir egoysa herkes onunla uğraşıyor nasıl bir zekaysa herkes onu bitirmeye çalışıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Onun derdi büyük bacım.Ne yazık ki ben de katılıyorum .
Normal bir vatandaşı çipleyip ne yapacaklar yani, dünyanın top secret sırlarına mı ulaşacaklar, beyinlerindeki çoooooook önemli patentleri/fikirleri/icatları mı çalacaklar? İnsanlarımızın kendilerini bu kadar önemli görmeleri şaka gibi, Bill Gates kendini bu kadar önemsemiyordur eminim![]()
Bende ciddi ciddi okuyorumAslında kurtuluşu basit
Öncelikle çipi deaktive etmeniz gerekiyor
İnternetten nasıl yapıldığına bakabilirsiniz
Benim eşimde eve gelirken yolda metal, demir ne varsa yapışıyordu üzerine
Sonra çipi deaktive ettik. Şimdi sorunsuz çok şükür.
Bu biraz agir olmadi mi duydugum biseyi paylastim ve burasi bi platform ayni duyumu alan veya yasayan var mi diye sormak istedim.Yaptırmasaydınız o zaman milletin devletin 50eurosunu ziyan etmeseydiniz? O aşıyı bekleyen binlerce insan var bırakın isteyenler yaptırsın
Cehalet toplumumuza vergi gerçekten, ABD, AB Birliği ülkeleri, İsrail dahil onlarca ülkede bu aşı yapıldı ama komplo teorileri neden sadece bizim ülkedeTürkler neden saçmalıklar uydurup sonra kendileri inanıyorlar
Sırf bu aşı komplo teorileri yüzünden Türkçe bilmekten soğudum yeminle
Senin çipten elde edilen bilgilerle dünya yerinden oynayacak o zamanBen dün yazdım ya covid topiginde efsane sex hayatımı merak ediyor bu pis dış mihraklarbibiyi yedirmeyiz onlara
![]()
Gören de herkes mucit herkes çok önemli işler peşinde koşuyor sanacakNe yazık ki ben de katılıyorum .
Normal bir vatandaşı çipleyip ne yapacaklar yani, dünyanın top secret sırlarına mı ulaşacaklar, beyinlerindeki çoooooook önemli patentleri/fikirleri/icatları mı çalacaklar? İnsanlarımızın kendilerini bu kadar önemli görmeleri şaka gibi, Bill Gates kendini bu kadar önemsemiyordur eminim![]()
Neden beni ezikledin missNe yazık ki ben de katılıyorum .
Kac video geldi inanmak bi yana bizi tiye mi aliyorlar yoksa cidden var mi boyle bisey diye konu actimYapmayın gözünüzü seveyim.
Buna inanmış olabileceğinize inanmak istemiyorum.
Bu bilgiyi paraya çevirmelisinAslında kurtuluşu basit
Öncelikle çipi deaktive etmeniz gerekiyor
İnternetten nasıl yapıldığına bakabilirsiniz
Benim eşimde eve gelirken yolda metal, demir ne varsa yapışıyordu üzerine
Sonra çipi deaktive ettik. Şimdi sorunsuz çok şükür.
OLURÜff bi de denedik oldu demişsiniz
Allah akıl fikir versin
Çocuğunuz filan varsa bari onlara böyle şeyler anlatmayın
Yazık valla
Parayı ıslat ve yapıştır. Bu kadar artık siz de manyetik oldunuzKac video geldi inanmak bi yana bizi tiye mi aliyorlar yoksa cidden var mi boyle bisey diye konu actim