- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.037
- 398
- 35
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
O zaman biontech diyoruzYok istemem
Ben hans olacam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman biontech diyoruzYok istemem
Ben hans olacam
HepAt üstüme bi 200 lük, evet diyim![]()
Birşey olmaz herhalde yaa..popodan olmadık sonuçta aşiyiAman vites koluna dikkat edelim o zaman![]()
Evet evet.O zaman biontech diyoruz![]()
Degilim iste, havada ucusup troleylirlara mi yapisicaz nasi oluyomus, hostese bacim ben bi su alacagidim sen zahmet etme ben cekimle arkaya ucarim falan mi diycezBekarsanız sorun yok bence![]()
Simdi bana sordan 1.65 altı ama tr ortalamasına bakarsan 1.65 uzun diyorlarEn az kaç olması lazım yere yakın olmaması icin ?![]()
Belli olmaz bir bayanin kocasi arabaya yapismis garajda yatiyormuş.Birşey olmaz herhalde yaa..popodan olmadık sonuçta aşiyi
Oh yırttım ben ozamanSimdi bana sordan 1.65 altı ama tr ortalamasına bakarsan 1.65 uzun diyorlar![]()
Yinede iyice bi bak miknatis vucunda geziyodur belkiBana hiçbir şey yapışmadı. Aşı tutmadı zaar![]()
Benimde tutması yarın gidip yaptırayım bidaha ayıp yaBana hiçbir şey yapışmadı. Aşı tutmadı zaar![]()
Beni de bavullarin donup durdugu yerden kaziyip cikarirlar o zamanBelli olmaz bir bayanin kocasi arabaya yapismis garajda yatiyormuş.
Oraya kadar gidemezsin bence.Beni de bavullarin donup durdugu yerden kaziyip cikarirlar o zaman
Çok geçti üstünden acaba etkisi mi kaybolduYinede iyice bi bak miknatis vucunda geziyodur belki
Benim 2. Doz 19 temuzda. o zaman durum güncellemesi yapacağıMBenimde tutması yarın gidip yaptırayım bidaha ayıp ya![]()
Her yeri denediniz mi? Yapışması lazımdı. Yarına kadar yapışmazsa doktora gidin.Bana hiçbir şey yapışmadı. Aşı tutmadı zaar![]()
Bence deOraya kadar gidemezsin bence.
Etiketlerim simdi bakKız 13 sayfa oldu ve duyar kasıcı kimse gelmedi oww noo![]()
aaa keske bende olsaYanlız o biontechte oluyor diyorlardıyanlış anlamıssınız
![]()
Vurulan yeri denedim sadece. Bana ne yaaa. Herkesin tutmuş. Beni de tutsun, benim neyim eksikHer yeri denediniz mi? Yapışması lazımdı. Yarına kadar yapışmazsa doktora gidin.