Covid-19 Test Sonucu

Violet96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
23
3
88
28
İki gün önce arkadaşım ile hastaneye gidip aynı anda test verdik. Arkadaşımın dün gece sonucu çıktı, pozitif. Benim sonucum hala çıkmadı aynı vakitte vermemize rağmen.Acaba bi sorun mu oldu diye düşünüyorum, kaybedildi,okutulmadı gibi. Nerden bilgi alacağımı da bilemedim. Başına gelen var mı test veren arkadaşlar.

Biz de esimle ayni anda test vermistik. Sonuclar mail olarak gonderilecek dendi. Esiminki gonderildi. Benimki gelmedi. Netten baktigimda da sonuclanmamis gozukuyordu. Arayinca sonucu soylediler. Ikimiz de negatiftik. Bazen oluyor. Arkadasinizin sikayetleri nelerdi?

onun hiç bir şikayeti yoktu aynı yerde çalıştığımızdan kontrol amaçlı yaptırdı.

Bizim iş yerindekilere de aynı anda test yapılmasına rağmen farklı zamanlarda çıkmıştı sonuçları..1 gün daha bekleyin derim (doğrusu haftasonu çalışırlar mı bilmem.) Belirtileriniz de covidle örtüşüyor gibi maalesef.Ne olur ne olmaz kendinizi karantinaya alın.En basitinden birlikte gittiğiniz arkadaşınız pozitifmiş,ondan bile bulaşma riski mevcut. İnşallah öyle olmaz ve güzel haberler alırsınız. Bol şans.

Evet filyasyon ekibi de geldi zaten sağlıkçı olduğum için 7 gün karantinaya aldılar. Çıkmayınca sonuç endişelendim açıkcası hastanede açmıyor çağrılarımı.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Geçmiş olsun

Dikkat edin kendinize sağlıklı beslenmeye çalışın bol da su tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…