Sağlıkçıyım filyasyonda görevliyim sürekli vaka görüyoruz, az biraz şikayetlerim olduğu için gittim.Arayıp bir sorun. Neden test yaptirma ihtiyaci hissettiniz?
Labaratuara sorun bence sikayetler nelerdi soruyorum da hani aklimizda olsunSağlıkçıyım filyasyonda görevliyim sürekli vaka görüyoruz, az biraz şikayetlerim olduğu için gittim.
onun hiç bir şikayeti yoktu aynı yerde çalıştığımızdan kontrol amaçlı yaptırdı.Biz de esimle ayni anda test vermistik. Sonuclar mail olarak gonderilecek dendi. Esiminki gonderildi. Benimki gelmedi. Netten baktigimda da sonuclanmamis gozukuyordu. Arayinca sonucu soylediler. Ikimiz de negatiftik. Bazen oluyor. Arkadasinizin sikayetleri nelerdi?
Akşamları ateş, üşüme oluyor. Birde sırt ağrım vardı.Labaratuara sorun bence sikayetler nelerdi soruyorum da hani aklimizda olsun
Gecmis olsunAkşamları ateş, üşüme oluyor. Birde sırt ağrım vardı.
Teşekkür ederim, inşallah öyledir.Test aynı zamanda yapılsa dahi sonuçlar aynı anda gelmeyebılıyor endıselenmeyın, ınsallah negatifsinizdir.
Sonucunuzu bize de yazınTeşekkür ederim, inşallah öyledir.
Özel hastanede mi yaptırdınız testi?..bende filyasyondayım yaptırsam iyi olacak gibi?..Sağlıkçıyım filyasyonda görevliyim sürekli vaka görüyoruz, az biraz şikayetlerim olduğu için gittim.
Evet filyasyon ekibi de geldi zaten sağlıkçı olduğum için 7 gün karantinaya aldılar. Çıkmayınca sonuç endişelendim açıkcası hastanede açmıyor çağrılarımı.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)Bizim iş yerindekilere de aynı anda test yapılmasına rağmen farklı zamanlarda çıkmıştı sonuçları..1 gün daha bekleyin derim (doğrusu haftasonu çalışırlar mı bilmem.) Belirtileriniz de covidle örtüşüyor gibi maalesef.Ne olur ne olmaz kendinizi karantinaya alın.En basitinden birlikte gittiğiniz arkadaşınız pozitifmiş,ondan bile bulaşma riski mevcut. İnşallah öyle olmaz ve güzel haberler alırsınız. Bol şans.
Şehir hastanesine gittim ben, sağlıkçı olup bide şikayet olunca hemen test yaptılar zatenÖzel hastanede mi yaptırdınız testi?..bende filyasyondayım yaptırsam iyi olacak gibi?..
şikayetiniz yoksa gerek yok aslında. uzun süredir covid pol de örnek alıyorum. şikayetimiz yoksa yapmiyoruz test kendimize bile:)Özel hastanede mi yaptırdınız testi?..bende filyasyondayım yaptırsam iyi olacak gibi?..
Evet filyasyon ekibi de geldi zaten sağlıkçı olduğum için 7 gün karantinaya aldılar. Çıkmayınca sonuç endişelendim açıkcası hastanede açmıyor çağrılarımı.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?