covid 19 ve aşı ....

8 ay once covid geçiren kuzenim geçen gün biontech oldu. ertesi gün ateş, tansiyon yükselmesi ve en son bayginlikla hastanelik oldu. Covid geçirenlerde yan etkiler daha yüksek olabiliyor diye söylemiş hastanede doktor. O da uça uça asi olucam diye hastaneye koşmuştu. Dün konuştuğumda ölüyorum cok kötüyüm diyordu. Keşke olmasaydım dedi. Acelemiz var mi bence yok. Çok mecbur kalmadigim sürece olmayı düşünmüyorum. Ne zaman yaptirmadigim icin onemli islerim halledilmez o zaman olurum. Ayrica bende covid geçirdim. Ilaç dahi kullanmadan grip gibi geldi geçti. asi olmayı da kuzenimde ki etkisini gordukten sonra uzun bir sure daha olmayi düşünmüyorum. Baska bir arkadaşımızın babası da ne yazik ki asi sonrası kalp krizi geçirdi. Zaten doktorlarında belli çoğunluğu kalp krizi riskini söylüyor.
Kardeşimde oldu.Sorun yok.Bünyeye bağlı sanırım

sonra vay efendim antibiyotike dirençli bakteri nasıl olurmuş, öyle olmazmış,doktor yanlış ilaç vermiştirmiş,yoksa ab rezistan bakteri diye bir şey şehir efsanesi canım!

*** sadece şahsi fikrimi belirtmekteyim,asla herhangi bir yönlendirme amacım yoktur :)
Ya da şey "bu dohtorlar var yaa, anlaşmalı bunlar anlaşmalıııııığğğ, firmayla anlaşıyo, onların ilaçlarını işe yaramasa da yazıyoo, kendi çıkarına bakıyoo, para da alıyodur bunlar" şeklinde fikirler, teoriler, iftiralar, Allah'tan korkmamalar :olamaz:

bir de alaman aşısı olmam türk aşısı olacam derken o alaman aşısını 2 türk bilim insanının yaptığını unutanlar var :) onlar en azından aşı olacak diye ses etmiyorum da, yahu gururlanmak varken adamcağızı mahkemeye verenler olmuş türkiyede.
Ya bir şey diyeceğim de haberiniz yoksa mutsuz etmiş olacağım.
Twitter'da aşı karşıtı bir bacımız şey yazmış "bizleri başka türlü ikna edemeyeceklerini bildikleri için milli duygularımıza oynayarak aşı olmamızı sağlamak için piyasaya 2 Türk saldılar, oyun çok büyük oyuna gelme" Kelimesi kelimesine bu değil tabii ama anlam olarak aynı maalesef.
Ne kıymetli DNA'mız varmış bizim de haberimiz yokmuş, haberi olanlar bakınız elletmiyor DNA'sına. Biz öyle mi, pe heeey aşı maşı oluyoruz, onlar elletmiyor.

Ya bir şey diyeceğim de haberiniz yoksa mutsuz etmiş olacağım.
Twitter'da aşı karşıtı bir bacımız şey yazmış "bizleri başka türlü ikna edemeyeceklerini bildikleri için milli duygularımıza oynayarak aşı olmamızı sağlamak için piyasaya 2 Türk saldılar, oyun çok büyük oyuna gelme" Kelimesi kelimesine bu değil tabii ama anlam olarak aynı maalesef.
Ne kıymetli DNA'mız varmış bizim de haberimiz yokmuş, haberi olanlar bakınız elletmiyor DNA'sına. Biz öyle mi, pe heeey aşı maşı oluyoruz, onlar elletmiyor.

muhtemelen o tweetleri dna'sının altını üstüne getiren deterjanlarla evini temizledikten sonra çikolatasını yerken yazmıştır :)

Back
X