Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konuda tek bildiğim prof. Mehmet ceyhan hocanin artik gebelerinde asilanmasina sicak bakiyoruz şeklindeki söylemi. Bir kadin dogumcuya danışıp asinizi olup belli bir süre sonra cocuk deneyebilirsiniz. İllaki bir kaç ay sonra ilk vuruldugundaki etkiyi gostermiyordur
Bende 3 mayısta Sinovac aşımın 2.dozunu oldum.doktora sordumda 1 ay sonra çocuk planlamayı düşünün daha yeni bişey ve net bişey olmadığı için ancak bu tavsiyeyi verebilirim dedi.belki faydası olur sizin içinde
Siz biran önce aşınızı olup 2 dozunu da tamamlayın zaten çoğu doktor gebeliğin 3. Ayından sonrada olunması düşünsesinde .çocuğun antikorlu bile doğma şansı çok yüksekmiş. Ya da hamileliğin 3.ayından sonra aşınızı olup yünede doktorunuza danışın Bende bu 1 ayın dolmasını bekliyorum ama içim yünede rahat değil daha fazla mı ertelesek çocuğu ya bişey olursa diye çok korkuyorum.