Gebeliğe Hazırlık Covid olup sonrasında hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ipekbilgee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
25
6
36
35
Arkadaşlar merhaba.Eşimle birlikte covide yakalandık. Yeni atlattık. Gebelik planlanımız var. Covidi atlattıktan sonra beklemek gerekiyor mu.?Covidden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı?

Arkadaşım covıd oldu ve o sırada öğren di hamile olduğunu şu anda da 3 aylık kızı var. Ama siz covidden sonra düşünüyorsunuz hiç bişey olmaz inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Arkadaşlar merhaba.Eşimle birlikte covide yakalandık. Yeni atlattık. Gebelik planlanımız var. Covidi atlattıktan sonra beklemek gerekiyor mu.?Covidden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı?
Biz Nisanda covid olduk hiç beklenmedik Eylül de hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık daha haftaya inşallah duyarız 🙏 covid kanda pıhtılaşma yapıyormuş diye duydum o da hamilelikte sıkıntı yaratabiliyormuş bazen ama inşallah öyle değildir 😞

Biz Nisanda covid olduk hiç beklenmedik Eylül de hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık daha haftaya inşallah duyarız 🙏 covid kanda pıhtılaşma yapıyormuş diye duydum o da hamilelikte sıkıntı yaratabiliyormuş bazen ama inşallah öyle değildir
Biz Nisanda covid olduk hiç beklenmedik Eylül de hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık daha haftaya inşallah duyarız 🙏 covid kanda pıhtılaşma yapıyormuş diye duydum o da hamilelikte sıkıntı yaratabiliyormuş bazen ama inşallah öyle değildir 😞
Hayırlı olsun. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Çok teşekkür ederim cevabınız için❤️

covidken hamile kalan var ben 3 günlük hamileymişim hesaplara göre. üstelik covid ilaçlarını bile içtim. gebelikte yasak olan kekik yağları çayları, karanfiller, yeşilçaylar ne ararsanız yaptım. coraspirin için doktorum onu önerdi bana 2 günde 1 içiyorum

Back
X