Covid sonrasi adet gecikmesi

Selam herkese, covid olup adet gecikmesi yasayan ve adet sürecini normalden cok daha fazla sancılı geciren var mi ?
Ya bende bunu merak ediyorum perşembe günü karantinam bitti 3 Aralıkta adet olmam gerek nasıl olacak çok meraktayım çocuğum da olmuyor acaba etkilendik mi covid olup hamile kalan var mı

Ben bir adet döneminin sonunda covid oldum bir sonraki için gecikir mi diye ben de endişe ediyordum. 27-29 günde bir olurum her zaman genellikle düzenliyimdir ve günümde oldum. Ancak ağrısı her zamankinden biraz fazla oldu.
Bu arada ben ilaç kullanmadan geçirdim. Belki ilaç kullananlarda gecikme vs daha çok oluyordur.

Son düzenleme:
Benn. 4 gün geçti günüm normalde hiç gecikme olmaz. Diğer adet günlerinden de değişik oldu. Korona mı yoksa içtiğim ilaçlar mı etkiledi bilemiyorum tabi.

Ne kovidmis ya, bir de boyle mi etkisi varmis, kisirlik yapiyormus diye dikkat ediyorum cocugum yok ve yasim da ilerliyor, millet inadina goruselim goruselim, kendileri 3 4 tane dogurdu tabii. Gecmis olsun size de, insallah sadece stres kaynaklidir.

Ben bir adet döneminin sonunda covid oldum bir sonraki için gecikir mi diye ben de endişe ediyordum. 27-29 günde bir olurum her zaman genellikle düzenliyimdir ve günümde oldum. Ancak ağrısı her zamankinden biraz fazla oldu.
Bu arada ben ilaç kullanmadan geçirdim. Belki ilaç kullananlarda gecikme vs daha çok oluyordur.
Bende sadece ağrı kesici kullandım. 26 günde olurdum bende 10 gün geçti hala yok

Bende ilaçsiz cok ağır atlattim hala ağrilarim tam gecmedi ve maalesef gecikti bende de, hala olamadim. Arkadasim covidken adet oldu ve atlattigi gibi hamile kaldi. Nasil bir erkisi var Allah bilir.
Çok geçmiş olsun nasıl bir şans var millette ya covidin ardından hamile kalmak valla çok kıskandım arkadaşınızı darısı başıma 😊

Çok geçmiş olsun nasıl bir şans var millette ya covidin ardından hamile kalmak valla çok kıskandım arkadaşınızı darısı başıma 😊
Ben hemen hamile kalmayı düşünmüyorum açıkçası. Yumurtalık ve spermlere zararı olmuş mudur bilmem ama biraz vücudum toparlansın isterim. Eğer siz bebek düşünüyorsanız tam kan tahlili yaptırın bence ilk önce.

Ben hemen hamile kalmayı düşünmüyorum açıkçası. Yumurtalık ve spermlere zararı olmuş mudur bilmem ama biraz vücudum toparlansın isterim. Eğer siz bebek düşünüyorsanız tam kan tahlili yaptırın bence ilk önce.
Bizde tüp bebek yaptıracaktık erteledik zaten doğal yollarla da hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen üç yıldır olmadı bu saatten sonra da olacagını sanmam

Zaten hamile kalamıyordum eşim de pozitif çıktı sperm değerleri düştü mü bi hasar bıraktı mı diye düşünmekten kafayı yiycem
Aa hayır ya hiç böyle bir etkisini duymadım çevrem covid kaynıyor. Adet gecikmesi çok normal mevsim değişikliklerinde bile günlerimiz kayabiliyor. Böyle şeyler düşünmeyin,moral çok önemli biliyorsunuz.En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olmasını diliyorum 💙

Aa hayır ya hiç böyle bir etkisini duymadım çevrem covid kaynıyor. Adet gecikmesi çok normal mevsim değişikliklerinde bile günlerimiz kayabiliyor. Böyle şeyler düşünmeyin,moral çok önemli biliyorsunuz.En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olmasını diliyorum 💙
İnşallah çok teşekkür ederim

Allah diledigine verir, bu nimetler bizden değildir :) benimde neredeyse dört yil olacak hâlâ Rabbîm nasip etmedi. En hayırlısını diliyorum, vermese de imtihan, yapacak birsey yok♥️

Ya bende bunu merak ediyorum perşembe günü karantinam bitti 3 Aralıkta adet olmam gerek nasıl olacak çok meraktayım çocuğum da olmuyor acaba etkilendik mi covid olup hamile kalan var mı
Aynı süreci yaşamışız benim de çarşamba bitti.ve iki Aralık adet tarihim endişelerimiz de aynı😔

Back
X