Covid testi

Daha önce bende yaptırmıştım ama ilk defa geldi bana sanırım süreç bu şekilde işliyor şuan yada baya zaman oldu çıkmadı sonuç diye
Benim 6 saat sonra çıkmıştı e nabız dan e devlet üzerinden baka bilirsiniz geçmiş olsun sonuç çıkana kadar kendinizi izole ediniz diye msj geliyor evet bizede gelmişti

Geçmiş olsunnn, bu mesaj uygulamasını ilk kez duydum ama yeni bir uygulama olabilir. korkmayın sizin durumunuz için değil otomatik mesaj bu belli. açıkçası mantıklı olmuş böyle bişey yapmaları

Benim 6 saat sonra çıkmıştı e nabız dan e devlet üzerinden baka bilirsiniz geçmiş olsun sonuç çıkana kadar kendinizi izole ediniz diye msj geliyor evet bizede gelmişti
Benim 12 saat olmak üzere sonuç çıkmayıp bide üstüne mesaj gelince ekstra tedirgin oldum ama normal süreç bu heralde teşekkür ederim

Benim 12 saat olmak üzere sonuç çıkmayıp bide üstüne mesaj gelince ekstra tedirgin oldum ama normal süreç bu heralde teşekkür ederim
Bulunduğunuz şehirden kaynaklı yoğunluk ola bilir gecikme merak etmeyin rica ederim 🤗

Back
X